Tar du strømmen for gitt?

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 19. Feb 2018 | Kategori: Strøm

Vi bruker strøm hele tiden, fra vi står opp til vi legger oss. Har du tenkt på hvor viktig strømmen er i din hverdag?

Uten strøm kunne du ikke ladet mobilen din, oppbevart mat i kjøleskapet, hatt varme i hjemmet eller vasket klærne i vaskemaskinen. Du som tar kollektiv trafikk i Oslo kunne ikke tatt t-banen, og gatene i alle byer hadde blitt helt mørke. Du kunne ikke lenger brukt dine elektriske favorittdingser eller tekniske hjelpemidler. Eksemplene er mange.

Visste du at strømmens dag markeres samme dato hvert år?

De fleste av oss tar for gitt at strømmen alltid er tilgjengelig, og vi klarer oss rett og slett ikke uten. For å sette fokus på hvor viktig strømmen faktisk er, markeres den med en helt egen dag, den 23. januar.

Visste du at strømmens dag har blitt markert samme dato hvert år siden 2014? Det er nok ikke helt tilfeldig at dagen er satt i årets første måned. Januar er både kald og mørk, som gjør at vi er ekstra avhengige av strømmen i denne perioden.

Mye strøm for pengene

Vi i Norge er dessuten heldige som har både rimelig og utslippsfri strøm vi kan bruke med god samvittighet. Visste du at:

  • Strøm gir deg fulladet mobil for 4 kroner i året?
  • En varm dusj koster 3 kroner per dusj?
  • Strøm gir energi til 13 millioner kaffekopper i Norge hver eneste dag?
  • Du slipper oppvasken for 3 kroner per gang du setter på oppvaskmaskinen?
  • Du kan ligge på sofaen og se på TV for 10 øre per time?

Selv om strømmen vår er rimelig, lønner det seg likevel å finne den strømleverandøren og den avtalen som er best for deg. Men hvis du ikke har tenkt så mye over alt du bruker strømmen til, så har du kanskje heller ikke gjort deg opp noen tanker om strømleverandør?

Få en gunstig strømavtale i stikkontakten

Det kan være vanskelig å velge riktig, men hvis du er medlem i et LO-forbund har LOfavør allerede tatt valget for deg. Via samarbeidspartner Fjordkraft kan du være sikker på at du får en gunstig strømavtale i stikkontakten.

Prisgaranti med LOfavør Topp 3

Med strøm fra Fjordkraft er du sikret en god og økonomisk forutsigbar avtale året rundt – særlig hvis du velger å gå for avtalen LOfavør Topp 3.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Avtalen garanterer deg at strømprisen over ett år er blant de tre billigste i Norge, sammenlignet med et utvalg av landets største leverandører. Avtalen er den samme i hele landet og gjelder uansett hvor du bor.

Med LOfavør Topp 3 betaler du et fastbeløp på 19 kroner per måned og en strømpris per kWh. Strømpris settes på forhånd og kan endres med umiddelbart varsel. Har du et strømforbruk over 16.000 kWh betaler du ikke fastbeløp.

Ønsker du heller å kjøpe strøm til innkjøpspris, også kalt spotpris, kan du velge LOfavør Innkjøpspris. Da betaler du et fastbeløp på 19 kroner per måned og et påslag på 5,49 øre per kWh.

Bruk strøm med god samvittighet

Uansett hvilken strømavtale du velger, kan du føle deg trygg på at du får en som er prisgunstig for deg og som i tillegg er godkjent av LOfavør. Ved å velge riktig avtale er det ingen tvil om at du kan spare penger på strømforbruket ditt i hverdagen.

Spar penger på strømforbruket ditt i hverdagen

Med strøm fra Fjordkraft er du sikret en god strømavtale året rundt – og kan fortsette å starte hver morgen med en kopp kaffe, en varm dusj, lys og oppvarming med god samvittighet.

Les mer om medlemsfordelen din hos Fjordkraft.