Du trenger ikke frykte strømregningen

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 6. Oct 2016 | Kategori: Strøm

Når gradestokken kryper nedover blir det desto viktigere med en god strømavtale som sikrer en god innetemperatur – og det til en god pris. Hvilken strømavtale velger du da?

De aller fleste av oss ønsker så billig strøm som mulig, men ikke alle tar seg tid til å undersøke hva som utgjør den beste avtalen for sin husholdning. Og ettersom de aller færreste liker å fryse innendørs, skrur vi derfor opp temperaturen betraktelig i løpet av vinterhalvåret. At både forbruket og beløpet på strømregningen da øker, er ikke noe nytt.

Hadde det ikke vært kjekt å unngå at prisen gjør et skikkelig byks oppover i takt med at kuldegradene stiger utendørs?

Men hadde det ikke vært kjekt å unngå at prisen gjør et skikkelig byks oppover i takt med at kuldegradene stiger utendørs?

Et enklere valg av strømleverandør

Det er ikke alltid så enkelt å vite hverken hvilken strømleverandør eller -avtale som passer best for deg. Er du medlem i et LO-forbund trenger du heldigvis ikke å bruke så mye tid eller krefter på egen hånd for å undersøke de ulike mulighetene som finnes på markedet – for dette har LOfavør allerede gjort for deg.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Fjordkraft kan derfor tilby ekstra gode strømavtaler til deg som er medlem av et LO-forbund. Velger du å benytte deg av fordelen din på strøm får du både gode betingelser og enda mer for pengene. Du kan velge mellom to avtaler: LOfavør Innkjøpspris og LOfavør Medlemsstrøm.

To gunstige strømavtaler

LOfavør Innkjøpspris vil si, som det står i navnet, at du kjøper strømmen til innkjøpspris. Du betaler dermed det samme som strømselskapet gjør når de kjøper strømmen på den nordiske strømbørsen, Nord Pool. Dette kalles ofte spotpris, og via avtalen hos Fjordkraft betaler du et lavt beløp hver måned.

Det faste månedsbeløpet og påslaget inkluderer myndighetspålagte elsertifikatkostnader og merverdiavgift, og skal dekke kostnader for leveranse av strøm til husveggen din. Innkjøpsprisen følger markedet og vil variere etter tilbud og etterspørsel.

Velger du å benytte deg av fordelen din på strøm får du både gode betingelser og enda mer for pengene

Ønsker du mer økonomisk forutsigbarhet kan du velge LOfavør Topp 3, som har en medfølgende prisgaranti. Med denne avtalen er du garantert at strømprisen over ett år er blant de tre billigste i landet, sammenlignet med et utvalg av Norges største leverandører. Avtalen er den samme i hele landet og gjelder derfor uansett hvor du bor.

Begge avtalene inkluderer en Trippelgaranti som gir deg færre bekymringer dersom du skulle bli syk, arbeidsledig eller opplever feil på det elektriske anlegget. Dette er kostnadsfritt i fire måneder før prisen blir på 1,50 kroner per dag. Avtalen er helt uforpliktende og kan avbestilles når som helst.

Strømleverandøren LOfavør går god for

Uansett hvilken strømavtale du velger, kan du føle deg trygg på at du får en som er gunstig for deg og som i tillegg er godkjent av LOfavør. Det er ingen tvil om at du, ved å velge riktig avtale, kan spare penger med strømforbruket i hverdagen. Med Fjordkraft i stikkontakten får du en god strømavtale året rundt og kan skru opp varmen inne om vinteren uten å få sjokk av økningen på regningen.

Her kan du lese mer om strømavtalene som er tilgjengelige gjennom LOfavør.