Derfor bør du velge denne strømleverandøren

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 31. Oct 2016 | Kategori: Strøm

Strømregningen er ofte noe vi automatisk betaler uten å undersøke om det finnes en bedre avtale vi kan få. Men det er flere grunner til å gjøre akkurat dét. Vet du for eksempel hvorfor du bør bruke strømfordelen din via LOfavør?

Dersom du er medlem i et LO-forbund, håper vi du vet om alle de ulike avtalene som er forhandlet frem på dine vegne og som er tilgjengelig for deg via fordelsprogrammet LOfavør. Det gjelder flere nyttige tjenester i privatlivet, og det er særlig én ting vi ikke kommer utenom: strøm.

Mange bekker små gjør som kjent en stor Å, og da er det viktig med riktig strømavtale

Du er kanskje blant dem som ikke ofrer strøm og strømforbruk en tanke, men bare betaler regningen når den kommer? Mest sannsynlig er det flere ting du ikke vet om strøm. At det er oppvarming som drar mest strøm i hjemmet er ikke vanskelig å forestille seg, faktisk tar det  ca. 60 prosent av forbruket. Det er likevel ikke alltid de tingene som vi tror bruker mest strøm, som faktisk gjør det.

Godt år for strømprisene

Noe av det viktigste for sluttsummen på strømregningen din, kan faktisk være hvor lenge du bruker forskjellig elektrisk utstyr som kaffetrakter, kjøkkenmaskin, spillkonsoll, hårføner og lignende i hjemmet ditt. Hvor mange slike apparater har du rundt om i boligen din, både på badet, kjøkkenet og i stuen? Mange bekker små gjør som kjent en stor Å, og da er det viktig med riktig strømavtale.

Du som er medlem i et LO-forbund kan benytte deg av spesialtilbud på strøm

2016 var et godt år for strømprisene i Norge. De var nemlig 25 prosent lavere enn gjennomsnittet de siste ti årene. For de aller fleste av oss er det prisen som fortsetter å avgjøre hvilken avtale vi velger. Og en gunstig pris er bare én av flere grunner til at du bør velge å ha en strømavtale hos Fjordkraft.

Gunstig pris og fornøydgaranti

– Velger du å ha strøm hos Fjordkraft gjennom LOfavør er du sikret en god strømavtale året rundt, der du selvfølgelig ikke betaler for strømmen før du bruker den, forteller Øistein Prestø i Fjordkraft.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Selskapet opererer i tillegg med en fornøydgaranti. Denne tilsier at du enkelt og greit får penger tilbake hvis du ikke er fornøyd. Ifølge en undersøkelse fra Kantar TNS, tidligere TNS Gallup, fra første kvartal i 2016, er det også flest kunder som velger Fjordkraft. Det er kanskje ikke så rart ettersom kundesenteret har vunnet priser for god service i flere år.

– Og du som er medlem i et LO-forbund kan benytte deg av spesialtilbud på strøm fra Fjordkraft, som er forhandlet frem kun for medlemmer.

Du kan velge mellom to ulike strømavtaler som LOfavør går god for. Velg strøm til innkjøpspris eller en garanti for en avtale som er blant de tre billigste. Inkludert i begge avtalene er fire måneder gratis Trippelgaranti.

Med Fjordkraft i stikkontakten er du sikret en god strømavtale året rundt.