Smart ferieplanlegging med LOfavør MasterCard

Publisert: 13. Apr 2018 | Kategori: Kredittkort

Lengter du etter sommer og ferietider? Kanskje har du begynt å planlegge også? Gjør ferieplanleggingen på en økonomisk og trygg måte med disse tipsene.  

At du får reiseforsikring* med på kjøpet når du betaler mer enn halvparten av reisens kostnader er ikke den eneste grunnen til at det kan være smart å bruke LOfavør MasterCard når du planlegger sommerferien.

Bestill tidlig – spar penger

Prisene på flybilletter, hoteller og pakketurer har en tendens til å stige i takt med at reisedato nærmer seg. Booker du i god tid i forveien kan du med andre ord spare gode penger. Men å skulle betale mange måneder i forveien er det få som har lyst – eller mulighet – til.

Slå til på et godt tilbud når det dukker opp

Mange venter heller til ferie- og skattepengene er på vei. Da er prislappen på ferien ofte høyere – og utvalget dårligere. Med LOfavør MasterCard har du mulighet til å slå til på et godt tilbud dersom dette skulle dukke opp.

Gode klagemuligheter

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Har du betalt reise eller opphold med kredittkort, er det betryggende å vite at du har gode klagemuligheter og at du får rask og god hjelp dersom du skulle bli svindlet.

Nettopp det skjedde med kvinnen i dette eksempelet:

Kvinne bestilte leilighet i London gjennom et nettsted for hotellbooking til en sum på 14 426,–. Så fikk hun en e-post om at bookingen var kansellert fordi leiligheten skulle «legges ned», med beskjed om at hun måtte kontakte kredittkortselskapet.

Hun meldte straks saken inn til vår leverandør av LOfavør MasterCard, som sørget for at hun fikk erstatning raskt. Hennes tilbakemelding:

– Tusen takk for fantastisk service!!! Jeg er kjempefornøyd 🙂

Sikre deg festival- og konsertbilletter

Mange festival- og konsertbilletter blir revet bort før du rekker å få summet deg. Da nytter det ikke å vente. Også her kan det derfor lønne seg å benytte LOfavør MasterCard. Ikke bare for å sikre deg en billett, men fordi netthandel er tryggest med kredittkort.

Det er ingen tvil om at det er smart å bruke LOfavør MasterCard mens du planlegger ferien

Du får dessuten en billettforsikring med på kjøpet, som dekker utleggene dine dersom du av en eller annen grunn blir forhindret fra å dra. Så lenge underholdningsbillettene er betalt med LOfavør MasterCard gjelder forsikringen over hele verden. Den dekker prisen for opptil fem billetter til maksimalt 5000 kroner per billett (maks 10 000 kroner over en periode på tolv måneder).

Trygg planlegging og trygg på ferie

Når nevnte reiseforsikring i kredittkortet trer i kraft, følger det også med en avbestillingsforsikring. Det er ingen tvil om at det er smart å bruke LOfavør MasterCard mens du planlegger ferien – det gjør både betalingen og selve reisen enda tryggere.

Har du ikke kortet ennå? Du kan bestille LOfavør MasterCard her.

*Det anbefales likevel at du har LOfavørs helårs reiseforsikring i tillegg. Da er både du og ektefelle eller samboer, pluss barn under 20 år, forsikret uavhengig av om dere reiser sammen eller ikke. Forsikringen gjelder på reiser året rundt med inntil 70 dager per reise.

PRISEKSEMPEL VED UTSATT BETALING:

Effektiv rente 19,92 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1282 kr. Samlet kredittbeløp 16.281 kr.