Nå kommer totalbeløpet på kredittkortregningen

Skrevet av: Plapre | Publisert: 31. Jan 2017 | Kategori: Kredittkort

I 2016 kom nye retningslinjer fra Finanstilsynet angående kredittkortfakturaer. Fra da av skal du få totalsummen du skylder på kredittkortet på fakturaen, med mulighet for å avtale et lavere beløp hvis du ønsker.

Du som er medlem av et LO-forbund, får gunstige fordeler på kredittkort fra SpareBank 1. Her får du også brukervennlige løsninger for å endre fakturabeløpet i LOfavør kortbank, og SpareBank 1 nett- og mobilbank.

Totalbeløpet på fakturaen

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

SpareBank 1 sender deg faktura på hele det utestående beløpet – dette er hovedregel. Du kan endre fakturainnstillinger til minstebeløpet dersom du ønsker å betale ned det utestående beløpet over tid.

Hvis du vil justere beløpet hver måned selv, kan du opprette en eFaktura. Da får du kredittkortregningen ferdig utfylt med KID-nummer klart i nettbanken, og alt du trenger å gjøre, er å justere beløpet.

Husk at hvis du ønsker å betale ned deler av utestående saldo eller kun minstebeløpet, må du endre fakturainnstillingene først og deretter opprette en Avtalegiro.

Aldri mer renter på kredittkortet

På denne måten trenger du heller ikke å bekymre deg om at du glemmer å betale en kredittkortfaktura. Da slipper du også å betale unødvendige renteutgifter. Så lenge du sørger for å ha dekning for fakturabeløpet på forfall, vil du automatisk holde deg innenfor de 45 rentefrie dagene hver måned.

Sørg for at også du får med deg de gunstige betingelsene og brukervennlige løsningene som LOfavør MasterCard gir.

Priseksempel ved utsatt betaling:

Effektiv rente 19,92 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1282 kr. Samlet kredittbeløp 16.281 kr.