Nå kan du slippe egenandel på leiebil

Skrevet av: Plapre | Publisert: 31. Jan 2017 | Kategori: Kredittkort

Selv om du har forsikring på leiebilen, kan et uhell koste deg dyrt. Egenandelen kan nemlig ofte komme opp i tusenvis kroner. Nå finnes det en måte du kan unngå denne kostnaden på.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

De fleste som leier bil sørger for å ha forsikring på leiebilen. Men dersom uhellet først er ute, oppdager mange at de likevel må ut med flerfoldige tusen for å dekke egenandelen på skaden.

Heldigvis finnes det nå en måte du kan unngå dette på. Hvis du betaler for billeie med LOfavør MasterCard fra SpareBank 1, får du dekket egenandelen ved skade.

I dette kredittkortet er det nemlig inkludert en reiseforsikring som også dekker egenandel ved skade på leiebil inntil 12 000 kroner – helt gratis. Det eneste du må huske på, er å betale for leiebilen med LOfavør MasterCard. Slik kan du spare mange tusenlapper dersom du skulle være så uheldig å få skader på bilen.

Gode tips for leiebil

Selv om du får dekket egenandelen, finnes det noen forhåndsregler du kan ta for å minske risikoen for uhell og ekstrautgifter når du leier bil:

  • Inspiser bilen før du kjører avgårde. Hvis du oppdager noen skrammer eller mangler, bør du notere dem på skadeskjemaet og ta bilder for å dokumentere at de var der før du begynte å bruke bilen. Slik kan du slippe å ikke måtte betale for skader du ikke har skyld i.
  • Fyll tanken før du leverer tilbake bilen, det er gjerne billigere enn å la leiebilselskapet fylle.
  • Forsøk å levere bilen samme sted som du hentet den. Det er som regel det billigste alternativet.
  • Husk å betale for leie av bilen med ditt LOfavør MasterCard, så du er forsikret.

Avtale med Hertz gjennom LOfavør

I tillegg til et kredittkort som er gunstig å ha tilgjengelig, får du som er medlem av et LO-forbund også gode vilkår og rabatter på leiebil fra Hertz. Hertz Bilutleie har over 8000 utleiestasjoner i 150 land. I Norge har Hertz totalt 170 utleiepunkter og er representert ved de fleste flyplasser.

Klikk her for å lese mer om kredittkort fra SpareBank 1 gjennom LOfavør.

Priseksempel ved utsatt betaling:

Effektiv rente 19,92 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1282 kr. Samlet kredittbeløp 16.281 kr.