Kontantuttak i utlandet – nå uten gebyrer

Publisert: 11. May 2018 | Kategori: Kredittkort

Fra 1. mai kuttes gebyrene på kontantuttak i utlandet på LOfavør MasterCard helt og holdent. Det vet vi har stått på manges ønskeliste.

Uansett hvor digitale vi er og hvor hyppig vi trekker kortet, har ikke kontanter gått helt av moten – i alle fall ikke når vi er i utlandet. Gebyrfritt kontantuttak er derfor enda en god grunn til å la kredittkortet være et like selvsagt reisefølge som passet.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Den føyer seg i rekken av fordeler du får ved å bruke LOfavør MasterCard reisen, ikke bare når du bestiller den.

Større trygghet

På nye steder er det ikke alltid lett å vite hvor du trygt kan betale eller ta ut penger. Skulle du være uheldig å bli utsatt for svindel eller at du mister eller blir frastjålet kortet, går det ikke utover hverken brukskontoen eller sparepengene dine dersom du har brukt kredittkortet.

45 dagers betalingsutsettelse gir deg også tid til å gå gjennom alle trekk på fakturaen, slik at du kan kontrollere at de stemmer før du betaler fra egen lomme.

Egenandelsforsikring på leiebil inkludert

Skjer det noe med leiebilen, som steinsprut eller punktering, kan det fort koste skjorta. Har du betalt leieforholdet med LOfavør MasterCard, slipper du unna denne. Dette er en forsikring slettes ikke alle kredittkortleverandører tilbyr. At du med ditt LOfavør MasterCard får den inkludert er derfor en bonus verdt å merke seg om du planlegger ferie på fire hjul!

La kredittkortet være brukskortet på turen

Med andre ord: La kredittkortet være brukskortet på turen, mens det vanlige bankkortet er reserven i hotellsafen – ikke omvendt.

Og du, hva med et siste tips før du reiser?

Ved kortbetaling i utlandet får du ofte spørsmål om du vil betale med kroner eller lokal valuta. Rett svar er da lokal valuta – alltid. Velger du norske kroner er det nemlig brukerstedet som bestemmer vekslingskursen, noe som kan gi et valutapåslag på mellom 2 og 3 prosent. For en enkel huskeregel: – No, I don´t want to pay in kroner!

Har du ikke LOfavør MasterCard ennå? Da kan du bestille kredittkortet her.