Hva skjer hvis du ikke kan bruke konsertbillettene?

Skrevet av: Plapre | Publisert: 31. Jan 2017 | Kategori: Kredittkort

Stadig flere nordmenn blir oppmerksomme på fordelene med å bruke kredittkort i forbindelse med nettkjøp, også billetter til ulike arrangementer. Men hva gjør du hvis noe uforutsett skulle skje og du blir forhindret fra å dra?

Vi handler stadig mer med kredittkort på nettet. Dette gjelder ikke bare ved tradisjonell varehandel og i nettbutikker, men også ved kjøp av billetter til opplevelser som konserter og sportsarrangementer.

Har du kjøpt billettene med LOfavør MasterCard, får du dekket utleggene dine

Visste du at hvis det skulle skje noe uforutsett slik at du ikke får brukt billettene dine, så finnes det forsikringer knyttet til kredittkortet som kan hjelpe deg? Eksempler på disse er billettforsikring og betalingsforsikring.

Du som er medlem av et LO-forbund, får gode betingelser på disse forsikringene med kredittkort fra LOfavørs samarbeidspartner, SpareBank 1.

Billettforsikring

Se for deg at du har kjøpt billetter til en operaforestilling, konsert eller et sportsarrangement. Men den dagen du skal på arrangementet, blir du dessverre forhindret fra å delta. Hvis du har kjøpt billettene med LOfavør MasterCard, får du dekket utleggene dine.

Billettforsikringen dekker prisen for opptil fem underholdningsbilletter til maksimalt 5000 kroner per billett (maks 10 000 kroner over en periode på tolv måneder). Forsikringen gjelder over hele verden, så lenge billettene er betalt med LOfavør MasterCard.

Betalingsforsikring

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

En betalingsforsikring på kredittkortet kan hjelpe deg dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller sykmeldt. Da vil denne forsikringen hjelpe deg med å betale det månedlige fakturabeløpet på kredittkortet ditt.

Varer arbeidsledigheten eller sykmeldingen lenger enn 30 dager, er det fem prosent av utestående saldo som blir godskrevet hver måned i opptil ett år. Ved kritisk sykdom eller død blir hele saldoen dekket.

Med LOfavør MasterCard får du betalingsforsikringen gratis i tre måneder. Fra den fjerde måneden må du betale for forsikringen, men du står fritt til å si den opp når du selv ønsker.

Dette er en kollektiv forsikring, hvilket betyr at medlemmer må reservere seg hvis de ikke ønsker å ha den.

Klikk her for å lese mer om fordelene med kredittkort fra SpareBank 1 gjennom LOfavør.

Priseksempel ved utsatt betaling:

Effektiv rente 19,92 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1282 kr. Samlet kredittbeløp 16.281 kr.