Du har billettforsikring inkludert

Publisert: 11. May 2018 | Kategori: Kredittkort

Sommer er ikke bare ferietid, men også høysesong for konserter, festivaler og annen moro som krever inngangsbillett. Har du planer om å booke slike opplevelser fremover, bør du sjekke ut Billettforsikring i LOfavør MasterCard.

Billettforsikringen gjør nemlig at du slipper økonomiske tap dersom noe skulle komme i veien slik at du ikke får benyttet billettene likevel.

Inkludert når du bruker LOfavør MasterCard

Alt du trenger å gjøre er å sørge for at billettene er betalt med LOfavør MasterCard. Skjer billettbestillingen på nett – noe den ofte gjør – er kredittkort uansett den tryggeste betalingsmetoden du kan velge.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Da er du også sikret ved svindel, og vil få god hjelp dersom du må reklamere.

Dekker inntil 10 000 kroner i året

Forsikringen dekker prisen for opptil fem billetter i hele verden (inntil 5 000 kroner per billett og 10 000 kroner i året). Minimumspris på billettene er 200 kroner. Egenandel trenger du ikke tenke på, den slipper du.

Unngå opplevelseskøen

Er du kultur- og konsertglad, er ikke Billettforsikringen den eneste LOfavør-fordelen du vil dra nytte av. Som medlem får du gode tilbud på konsertbilletter, som 2 for 1, eller tilgang på billetter til arrangementer som allerede er utsolgt.

Du får dessuten rabatt på forestillinger i Det Norske Teater og inngang til Tusenfryd og Bø Sommarland – for å nevne noe.

Se alle fordeler innen ferie og opplevelser.

Og inngangsbilletten til disse godene? At du bruker ditt LOfavør MasterCard når du bestiller.

Har du ikke LOfavør MasterCard ennå? Skaff deg kortet her!