Det trygge kredittkortet – nå er fordelene blitt enda bedre

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 31. Jan 2017 | Kategori: Kredittkort

Har du fått med deg at vi har byttet leverandør på LOfavør MasterCard? Vi har derfor utviklet et nytt og bedre kort for deg som er medlem i et LO-forbund.

Du får bedre fordeler og en enda større trygghet ved å bruke ditt LOfavør MasterCard

Det betyr at du får bedre fordeler og en enda større trygghet ved å bruke ditt LOfavør MasterCard. Kredittkortet, som nå leveres av samarbeidspartner SpareBank 1, vil fremdeles være den smarteste måten å betale for varekjøp og tjenester, både på nett og i utlandet. Det nye kortet inkluderer også en rekke nye fordeler det vil være verdt å merke seg.

Dette er nytt med LOfavør MasterCard

Med et LOfavør MasterCard i lommeboka har du nå disse fordelene tilgjengelig:

  • Reiseforsikring* – Betaler du minst halvparten av reisekostnadene med kredittkortet, har du reise- og avbestillingsforsikring for deg og tre medreisende inkludert. Du får også dekket egenandel ved skade på leiebil hvis du er uheldig og får skade på leiebilen.
  • Kontaktløs betaling – Kontaktløse betaling gjør det enklere og raskere å gjennomføre småkjøp uten PIN-kode på inntil 200 kroner. Du betaler enkelt ved å holde kortet mot terminalen.
  • Unikt kulturtilbud – Med LOfavør MasterCard får du tilgang til forhåndssalg og muligheten til å kjøpe eksklusive billetter til konserter og arrangementer.
  • Billettforsikring – Bestiller du billetter til arrangementer og konserter med kredittkort, så er du sikret om noe uforutsett skulle skje. Billettforsikringen dekker prisen for opptil fem underholdningsbilletter i hele verden.
  • Utvidet kundeservice – dersom du har spørsmål eller vil melde fra om mistanke om svindel, kan du nå kundeservice alle dager fra klokken 07 – 24. Dersom du trenger å sperre kortet, er sperretjenesten åpen hele døgnet.

Betalingsforsikring inkludert i kortet

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

LOfavør MasterCard inkluderer også en betalingsforsikring. Betalingsforsikringen gir deg en ekstra økonomisk trygghet dersom du blir arbeidsledig eller permittert, blir utsatt for sykdom eller ved dødsfall.

Ved arbeidsledighet eller sykdom som varer lenger enn 30 dager, vil du få godskrevet fem prosent av utestående saldo hver måned i opptil ett år. Saldoen godskrives i sin helhet ved kritisk sykdom eller død.

Betalingsforsikringen er gratis i tre måneder og betyr at du fra fjerde måned må betale for den. Dersom du ikke ønsker dette, kan du når som helst velge å si opp denne forsikringen.

Gratis bruk i alle butikker

Priser og betingelser er akkurat det samme som før og inkluderer gratis bruk i alle butikker og nettbutikker, ingen årspris og inntil 45 dager rentefri kreditt.

Priser og betingelser er akkurat det samme som før

Du kan fremdeles velge PIN-koden selv, slik at du kan velge en du lettere kommer til å huske.

Les mer om det nye LOfavør MasterCard her.

*Det anbefales likevel at du har LOfavørs helårs reiseforsikring i tillegg. Da er både du og ektefelle eller samboer, pluss barn under 20 år, forsikret på alle reiser året rundt med inntil 70 dager per reise. Forsikringen gjelder uavhengig av om dere reiser sammen eller hver for dere.

Priseksempel ved utsatt betaling:

Effektiv rente 19,92 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1282 kr. Samlet kredittbeløp 16.281 kr.