Slik får du bedre oversikt over fordelene dine

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 4. Nov 2015 | Kategori: Info

Hvis du er medlem i et LO-forbund, vet du at det er en rekke gunstige avtaler og gode tilbud som er forhandlet frem for deg. Gjør som 200 000 andre nordmenn og last ned LOfavør-appen – den gir deg en god oversikt over fordelene dine.

LO forhandler frem gode fordeler for deg som er medlem – og ønsker ikke bare å bistå deg i arbeidslivet, men også privat. Noen fordeler får du automatisk gjennom forbundet, mens andre må du selv benytte deg av. Uansett er fordelen ved å være mange – mange.

Jo flinkere du er til å bruke fordelene dine, desto mer utbytte får du

– LOfavør handler om å gjøre et trygt og godt valg i privatlivet, og jo flinkere du er til å bruke fordelene dine, desto mer utbytte får du. Med appen i lomma går det veldig fort, sier Erling Tangen i LOfavør Medlemsservice.

Erling Tangen svarer på spørsmål om LOfavør-appen.

Med LOfavør-appen på mobilen har du alltid en oversikt over hvilke fordeler du allerede har og hvilke fordeler du ikke har benyttet deg av. Er du ikke godt kjent med den fra før, er det bare å kontakte medlemsservice for god og hyggelig hjelp.

De hjelper deg med innlogging og svarer på spørsmål om innholdet i appen.

Enkelt å registrere seg

Erling er blant de som sitter og tar i mot forespørsler fra medlemmene, både på telefon og mail. Han forteller at de aller fleste som tar kontakt på telefonen, lurer på hvordan de kan logge seg inn i appen.

– Noen misforstår den første innloggingen og tror de har laget seg en bruker selv om de ikke har fått det til. Da finner vi frem medlemsnummeret og veileder dem slik at de gjør det riktig, forteller han.

For å opprette en brukerprofil trenger du ikke mer enn medlemsnummeret og personnummeret ditt.

Slik laster du ned LOfavør-appen

– Du får god veiledning for dette på hjemmesidene våre, og blant annet er det en instruksjonsvideo som illustrerer hvordan du registrerer deg. Eller så ringer du bare oss, smiler Erling.

Enkel og oversiktlig

I mobilapplikasjonen finner du for eksempel en oversikt over de ulike forsikringene du har kollektivt gjennom forbundet ditt eller som du kan bestille utenom. Skulle det oppstå uhell, kan du også melde skader direkte med mobilen.

Med reiseforsikring via LOfavør har du reiseforsikringsbeviset i appen – slik at du slipper å huske på ekstra dokumenter når du skal ut å reise. Denne funksjonen får medlemsservice ofte spørsmål om.

– Mange er usikre på om de kan få reiseforsikringsbeviset i appen, men det kan de – og det er et fullverdig reisebevis. I tillegg lurer en del på om det går an å lese om fordeler og vilkår. Informasjon om alt dette er lett tilgjengelig i appen, sier han.

I tillegg finner du linker til samarbeidspartnere og forbund.

– Vil du for eksempel bestille hotellrom finner du en direktelink som fører deg til siden for bestilling. Når du senere skal sjekke inn på hotellet, har du også medlemskortet ditt på mobilen som du kan vise frem.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Over 200 000 nedlastinger

LOfavør-appen kan lastes ned både for iPhone og Android-telefoner, og koster ingenting. Brukervennligheten gjør at den er enkel å bruke – og de aller fleste får det til uten problemer.

– Mange av de som ringer inn til oss er ikke de mest teknologiske, men vi hjelper til med det vi kan. Hvis du skulle oppleve noe trøbbel med appen er det bare å ringe oss, så finner vi ut om det kan være IT-problemer eller noe annet, sier Erling.

Appen fungerer også som et verktøy der du kan holde deg oppdatert på nyheter fra LOfavør. Dukker det opp nye fordeler eller gode tilbud du kan benytte deg av, får du beskjed om det.

LOfavør-appen har nå nådd over 200 000 nedlastinger, noe som beviser at den fungerer godt og at medlemmene ser verdien av en slik app på mobilen.

– Jeg tror mange ser en trygghet i å ha den og vite at man kan benytte seg av fordelsprogrammet på en enkel måte.

Les mer om hvorfor du bør ha medlemsfordelene til LOfavør i lomma.