Nå har medlemskortet og fordelene kommet til mobilen

Publisert: 4. Apr 2014 | Kategori: Info

Hvor godt kjenner du egentlig til medlemsfordelene dine? Visste du for eksempel at du får rabatt på feriereiser, eller at du kan få din egen advokat for 149 kroner i måneden om du er medlem av et LO-forbund?

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Nå er det enklere for deg å holde deg oppdatert om medlemsfordelene på den helt nye og gratis LOfavør-appen.

Markedskonsulent Cecilie Loe i LOfavør har vært med på utviklingen, og hun bekrefter at dette er noe som har vært etterlengtet.

– Medlemmene sier selv at de ønsker informasjon om LOfavør. Med appen får de oversikt over fordelene sine. Appen er også et fint verktøy for å holde seg oppdatert om nyheter fra LOfavør. Og har vi noe viktig å fortelle, sender vi en melding. I appen finner de også medlemskortet sitt. På den måten har de alltid kortet tilgjengelig når de trenger det.

Mer enn 50 medlemsfordeler

Med appen blir fremtiden din bokstavelig talt mer fordelaktig! Da har du alltid fordelene i lomma.

Slik laster du ned appen

– Telefonen har vi jo alltid med oss. Nå har du ikke bare medlemskortet med deg hele tiden, men du får også oversikt over fordelene dine hvor som helst og når som helst.

Appen er et ypperlig verktøy for å dekke små og store behov som oppstår der og da, du kommer raskt i kontakt med forbundet, LOfavør medlemsservice og leverandørene. Det meste er kun et tastetrykk unna.

– Du finner medlemskortet og fordelene i appen. Du kan holde deg oppdatert på nyheter om LOfavør generelt, og hvis vi har noe viktig å fortelle deg, sender vi en melding, smiler Cecilie.

Enkel og sikker registrering

Du kommer raskt i gang med å bruke appen. Du laster ned på vanlig måte fra App Store for iPhone eller fra Google Play for Android. Første gang er det en totrinnsregistrering, og dette gjør du kun én gang.

– Vi har valgt å gjøre det på denne måten for å ha en høy sikkerhet for medlemmene. Vi har gått gjennom personvernet og sørget for at det er godt ivaretatt. Så nå er det bare å laste ned, registrere deg og begynne å bruke fordelene dine.

Etter registreringen er appen klar til bruk, og du logger deg kun inn med ditt selvvalgte passord neste gang.

– Vi ville ikke lage en app bare for å lage en app – vi ville lage noe som gjør hverdagen til medlemmene enklere, og det gjør LOfavør-appen, avslutter Cecilie.

Vil du se hvordan appen fungerer og hva den kan gjøre for deg? Se filmen her!