LOfavør gjør boligreisen din enda tryggere

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 5. Apr 2018 | Kategori: Info

Som medlem i et LO-forbund får du nå enda bedre rente på boliglånet og slipper å forholde deg til masse regninger fra megler før boligen din faktisk er solgt.

Livet består av mange valg som ofte blir større desto eldre vi blir. Fra vi er 18-34 år sparer vi i BSU for å komme oss inn på boligmarkedet, og vi kan benytte oss av andre bankprodukter, som egne lånerenter tilpasset den unge målgruppen.

LOfavør følger deg slik at du kan føle deg trygg gjennom boligreisen

Og når vi havner utenfor denne aldersgruppen er det ofte enda større valg som skal tas, som familieforøkelse og oppgradering av bolig. For de fleste av oss blir en eller annen gang nødt til å bytte bolig som følge av en endring i livssituasjonen.

Dersom du er medlem i et LO-forbund, vil de nye fordelene i LOfavør nå følge deg videre slik at du kan føle deg enda tryggere gjennom boligreisen – også etter fylte 34 år.

Rabatt på lånerente med LOfavør Boliglån

Med LOfavør Boliglån får du 0,2 prosentpoeng rabatt på bankens ordinære lånerente.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Det gjelder også deg som allerede har boliglån hos LOfavørs samarbeidspartner SpareBank 1 – du kan kontakte banken din for å få lavere rente.

Du vil i tillegg få tilbud om økonomisk rådgivning fra en kompetent bredderådgiver i SpareBank 1. Dette er en tjeneste du selv velger om du vil bruke eller ei, men det er ingen tvil om at det er nyttig.

Det vil gi deg en god oversikt over økonomien din, pluss at du får veiledning til hvordan du best kan utnytte deg av alle LOfavør-fordelene dine.

LOfavør Boliglån inkluderer halvt etableringsgebyr og refusjon av taksthonorar, slik at du får færre ting å tenke på når du skal i gang med prosessen av å selge bolig.

Trygghetsgaranti ved boligsalg

Med finansieringen i orden er neste steg på boligreisen å skaffe eksperthjelp fra en eiendomsmegler. Det gjør at du får gode råd og hjelp på veien mot målet, slik at du får mest mulig ut av boligsalget.

Den nye fordelen er at du får en trygghetsgaranti ved boligsalg. Denne gjør hele prosessen ved boligsalget enda tryggere og mer gunstig for deg. LOfavør og EiendomsMegler 1 har utviklet denne nye garantien i tråd med medlemmenes ønsker om enda bedre vilkår ved boligsalg.

En trygghetsgaranti som sikrer deg i tider der boligmarkedet kanskje ikke spiller helt på lag

Hør bare på dette: Du får en gratis verdivurdering innenfor rimelig kjøreavstand og du trenger ikke betale megler før salget faktisk er gjennomført og pengene er på konto.

Dersom boligen din ikke blir solgt innen seks måneder, blir du ikke fakturert for de timene som megleren har brukt, kun for direkte utlegg tilknyttet klargjøring. Dette er en garanti som sikrer deg trygghet i tider der boligmarkedet kanskje ikke spiller helt på lag.

Hvis du ikke allerede er medlem i et LO-forbund, har du nå enda flere grunner til å bli medlem. LOfavør gir deg trygghet i privatlivet ved å tilby deg de beste avtalene fra gode leverandører.

Her kan du lese mer om disse og alle de andre gunstige avtalene som er forhandlet frem på dine vegne.

Priseksempel boliglån:

Eff.rente 2,33 %, 2 mill., o/25 år, totalt: kr 2.632.694. Rentetilbudet fra banken kan påvirkes av din betalingsevne og sikkerhet.