LOfavør gir deg noen av markedets beste fordeler

Skrevet av: Christina Parker | Publisert: 26. Mar 2015 | Kategori: Info

Det skal lønne seg å være medlem av et LO-forbund. Ikke bare i arbeidslivet men også privat. Derfor får du og over 900 000 andre organiserte tilgang til LOfavør, forbundenes fordelsprogram. For er det én ting forbundene kan, så er det å forhandle frem gode fordeler.

LOfavør har sin opprinnelse fra den gang fagbevegelsen bestemte seg for å ikke bare støtte sine medlemmer i jobbsammenheng, men også tilby medlemmene begravelsesstøtte for nesten 110 år siden. Begravelseskasser ble opprettet for å gi folk en verdig begravelse. Siden starten har fagforeningene hatt et sterkt ønske om å kunne tilby trygghet. Der LO sto for, og fortsatt står for trygghet i arbeidslivet, tilbyr LOfavør deg trygghet privat.

Forhandler frem det lille ekstra

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

For det er nemlig slik at man som privatperson må ta en rekke valg som kan få sure konsekvenser dersom man velger feil. Bank og forsikringer er klassiske eksempler på tjenester alle må ha, men som svært mange synes det kan være utfordrende å velge tilbyder av. For hvordan vet du egentlig om du har fått den beste avtalen?

Som medlem av et LO-forbund sørger LOfavør for at du får fordeler av høy kvalitet som gjerne inneholder noe ekstra utover det som blir tilbudt som standardløsning. Du får fordeler som kun du og andre medlemmer får, fordeler som er noe av det beste markedet har å by på. Med andre ord – mye kvalitet for pengene.

Automatiske og frivillige fordeler

En del av fordelene i LOfavør får du automatisk når du melder deg inn i et LO-forbund. Eksempler på dette er LOfavør Innboforsikring som kom allerede i 1967. Forsikringen er eneste innboforsikringen i Norge uten øvre forsikringssum og omfatter i dag både tyveriforsikring, uhellsdekning, flytteforsikring og ID-tyveri.

Andre fordeler er frivillige, noe som innebærer at du kan nyte godt av dem når du selv måtte ønske. Her er fordelene både varierte og mange. Rabatter på hoteller i hele Norden, noen av markedets beste bank-og forsikringstjenester, juridisk bistand og fordeler ved salg av bolig. Med LOfavør får du gode fordeler som er faste over tid – ikke bare løp-og-kjøp tilbud.

Alle fordelene på ett sted

Alt du trenger for å nyte godt av alle fordelene dine er å finne frem medlemskortet ditt. Ved å laste ned LOfavør appen eller gå inn på lofavør.no kan du få oversikt over alle eksisterende og mulige fordeler. Kanskje du planlegger den neste familieferien og ønsker å gjøre et ekstra godt kjøp? Eller kanskje du trenger ny bilforsikring, reiseforsikring eller advokatforsikring? Da finner du alt samlet på ett sted.