LOfavør-appen: Slik logger du deg på, steg for steg

Skrevet av: Tonje Robertsen | Publisert: 2. Sep 2016 | Kategori: Info

Visste du at over 250 000 medlemmer har lastet ned LOfavør-appen? Mange av disse har ikke registrert seg ennå. Er du en av dem som har lastet den ned, men ikke tatt den i bruk? Her får du vite hvordan du gjør det, steg for steg.

Du som er medlem av et LO-forbund, får mange gode tilbud gjennom fordelsprogrammet LOfavør. Med 900 000 medlemmer i ryggen, har LOfavør forhandlet fram gunstige og trygge avtaler innen forsikringer, ferie og opplevelser, hus og hjem, bank og juridiske tjenester.

Noen av disse fordelene får du automatisk når du melder deg inn i et LO-forbund. Andre fordeler ligger der som tilbud du kan benytte deg av hvis du vil, og som du selv må melde fra om.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

 • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
 • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
 • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Full oversikt over medlemsfordelene

LOfavør-appen gir deg oversikt over alle medlemsfordelene dine. Slik kan du gjøre deg kjent med disse og få enda mer ut av medlemskapet ditt. I tillegg ligger også medlemskortet ditt der digitalt. Slik har du det alltid har med deg, og kan enkelt benytte deg av det.

– Det elektroniske medlemskortet er en av de største fordelene med appen, sier Erling Tangen, medlemskonsulent i LOfavør.

– Har du benyttet deg av en fordel og må bevise at du er medlem, er det praktisk å ha medlemskortet på telefonen. For eksempel hvis hotellresepsjonisten spør om bevis på medlemskapet i LO. I tillegg har du veldig rask tilgang til alle fordelene dine, som oversikt over alle forsikringer. De som har reiseforsikring gjennom LOfavør, har også dette beviset i appen, sier han.

Slik logger du deg på

Har du ennå ikke lastet ned appen? Eller er du en av dem som har lastet den ned, men ikke tatt den i bruk ennå? Les videre for en steg-for-steg-forklaring av hvordan du registrerer deg.

1.  Gå inn på denne nettsiden. Her kan du skrive inn mobilnummeret ditt og få en link for nedlasting av appen tilsendt på SMS. Appen ligger også i Appstore. Der finner du den ved å søke på LOfavør og trykke på Hent.

2. Registrer deg som ny bruker på appen. Dette gjør du bare en gang, slik at neste gang du åpner appen, kan du enkelt logge deg på med brukernavn og passord.

Slik registrerer du deg (fremgangsmåten er den samme både for iPhone og Android):

 • Klikk på ikonet for å starte programmet.
 • Finn frem medlemsnummeret ditt. Dette står på forsiden av medlemskortet ditt. Husk å få med alle sifrene, også de to som står før mellomrommet. (Obs – medlemsnummeret må ikke forveksles med kortnummeret, som står på baksiden av kortet.)
 • Fyll inn medlemsnummer og personnummer.
 • Opprett et nytt passord.
 • Deretter vil du motta en engangskode på SMS.
 • Fyll inn engangskoden i appen, og du er ferdig registrert.
 • Neste gang du skal logge deg på, går du direkte til Logg inn og skriver inn brukernavn og passord.
 • Bruk hele medlemsnummeret.

Erling forteller at det er enklere å registrere seg som bruker av appen enn mange kanskje tror.

På dette bildet kan du se hvor du finner medlemsnummeret på medlemskortet ditt. Husk å få med de første to sifrene.

– Vi ser at enkelte har litt utfordringer med å finne riktig medlemsnummer. Det du skal bruke, er det som står på forsiden av medlemskortet ditt, inkludert de to sifrene før mellomrommet. Hvis du ikke finner medlemsnummeret ditt, er det bare å sende oss en e-post på post@lofavor.no, så hjelper vi deg, sier han.

Vær obs på at enkelte LO-forbund ikke inkluderer de to første sifrene i medlemsnummeret ditt på egne medlemsblader og lignende. Dette er fordi disse sifrene forteller hvilket forbund du tilhører. Derfor er det viktig at du henter hele medlemsnummeret ditt fra medlemskortet, inkludert de to første sifrene.

Klikk her for å lese mer om LOfavør-appen eller se video under