Har du spørsmål om LOfavør? Her finner du svarene

Skrevet av: Tonje Robertsen | Publisert: 12. Oct 2016 | Kategori: Info

Med over 900 000 medlemmer har LOfavør forhandlet frem gunstige og trygge avtaler. Men har du oversikt over alle avtalene du kan benytte deg av? Er det noe du lurer på rundt fordelene? Her får du en oversikt over hvor du kan få informasjon om LOfavør og hjelp med konkrete spørsmål.

Du som er medlem i et LO-forbund har mye å hente gjennom fordelsprogrammet LOfavør. Her finnes det penger å spare på forsikringer, ferier, advokat- og banktjenester, strøm og eiendomsmegling.

Ikke alle kjenner til fordelene sine

Men ikke alle kjenner til fordelene sine, og får derfor ikke fullt utbytte av dem. LOfavør har en rekke kanaler for informasjon og behandling av spørsmål fra medlemmer, og mange benytter seg allerede flittig av disse. Her får du oversikten.

63 000 nyhetsbrev

Hver måned sender LOfavør ut fire runder med nyhetsbrev til 63 000 abonnenter. Dette er en av de mest praktiske måtene å holde deg oppdatert på avtaler, nyheter og tilbud.

E-postadressen din vil bare bli brukt til å sende deg nyhetsbrev og informasjon, og du kan når som helst melde deg av.

Klikk her for å abonnere på nyhetsbrev fra LOfavør

635 000 nettbesøk

I 2015 hadde hjemmesiden til LOfavør 635 000 unike besøkende. Her får du full oversikt over alle medlemsfordelene dine og informasjon om LOfavør. Du kan logge inn på MinSide for oversikt over ditt eget medlemskap, eller lese mer om LOfavør.

Det finnes også en egen side for tillitsvalgte. Her finner du informasjon om forbundet ditt i tillegg til nyttige hjelpemidler og andre ressurser du står fritt til å benytte, som filmer, brosjyrer og presentasjoner.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

300 000 brosjyrer

Hvert år deler LOfavør ut 300 000 brosjyrer. Mange av disse kan du enkelt laste ned fra nettet. Det inkluderer blant annet en generell introduksjonsbrosjyre om fordelsprogrammet, forbundsbrosjyrer for alle LO-forbundene, brosjyrer på engelsk og spesifikk info på fordeler innen advokat- og banktjenester.

Klikk her for å laste ned brosjyrer om LOfavør

23 000 Facebook-følgere

Mange nordmenn sjekker Facebook flere ganger om dagen. Hvis du følger LOfavør her, får du nyheter, konkurranser og annen nyttig informasjon direkte inn i nyhetsstrømmen din.

Per i dag har LOfavør over 23 000 følgere på Facebook. Det er enkelt å følge på Facebook: 1) Søk opp LOfavør i søkefeltet, 2) Klikk på logoen, 3) Klikk på liker. Her kan du også klikke på melding-symbolet rett ved siden av liker-symbolet. Da kan du sende en melding direkte til LOfavør, som i fjor mottok 400 meldinger fra medlemmer via denne kanalen.

200 000 telefoner

LOfavørs medlemstelefon treffer du på 416 06 600. Via dette nummeret får du snakke med noen som kan hjelpe deg med spørsmål om fordelene dine, eller konkrete ting du lurer på rundt spesifikke avtaler. Medlemstelefonen er et populært tilbud, som i 2015 mottok over 200 000 telefoner.

På grunn av de mange ulike fordelsavtalene, finnes det også mange forskjellige tastevalg når du ringer medlemstelefonen. Du kan taste inn dine valg med en gang. Tastevalgene får du opplest når du ringer, eller du kan sjekke dem på forhånd på nettsidene.

Vær obs på at de ulike leverandørene har ulike åpningstider. LOfavør (tast 3 så 1) har åpent hverdager mellom kl. 08.30 og 15.30, og er stengt på helligdager.

Klikk her for å se full oversikt over tastevalgene i medlemstelefonen

14 000 e-poster

Det er også mulig å sende e-post til LOfavør. Da bruker du denne adressen: post@lofavor.no. Mange velger denne løsningen, i 2015 fikk LOfavør 14 000 henvendelser via e-post.

Dersom henvendelsen din gjelder detaljer eller faglige spørsmål i forbindelse med fordelsavtaler, vil LOfavør sette deg i kontakt til rett sted hos den samarbeidspartneren som kan hjelpe deg videre.

Klikk her for å lese mer

256 000 nedlastninger

LOfavør har laget en egen app. Her får du full oversikt over alle medlemsfordelene dine, slik at du kan gjøre deg kjent med disse og få enda mer ut av medlemskapet ditt.

I tillegg ligger også medlemskortet ditt der digitalt. Slik har du det alltid har med deg, og kan enkelt benytte deg av det.

Så langt har appen blitt lastet ned 256 000 ganger, men bare 140 000 brukere har registrert seg. Hvis du er en av dem som har lastet ned appen, men ikke registrert deg ennå, kan du klikke her for å se hvordan du logger deg på, steg-for-steg.

Klikk her for mer informasjon om LOfavør-appen