Finn fordelene dine i appen

Publisert: 18. Jul 2014 | Kategori: Info

Livet består av opp- og nedturer. Enten du har behov for juridisk hjelp for å løse en kjedelig konflikt, eller du skal slå på stortromma og reise på tidenes ferie, er fordeler alltid gode å ha. Har du alle fordelene med deg på telefonen, blir det ekstra enkelt – uansett hvor du befinner deg.

Som medlem av et LO-forbund får du nemlig en rekke fordeler gjennom LOfavør. Banktjenester, forsikringer, ferierabatter – her kan du velge og vrake og samtidig være trygg på at du velger en trygg leverandør til en god pris. Fordelene er nøye utvalgt, og kun det beste er godt nok. Dette er fordelene du bør sjekke ut, og som alle er lett tilgjengelig i en app.

Slik laster du ned LOfavør-appen

Forsikringer

Ingen av oss vet hvilke utfordringer som kan dukke opp i morgen, derfor er det viktig med gode forsikringer. Du som er medlem av et LO-forbund har allerede Norges beste innboforsikring – LOfavør Innboforsikring – inkludert i medlemskapet ditt. Men visste du at du også får gunstige medlemsfordeler på flere andre forsikringer, som reiseforsikring, barneforsikring og betalingsforsikring boliglån?

Felles for alle avtalene, er at du kan dra nytte av lavere egenandeler, markedets beste bonussystem, gode betingelser og vilkår, og inntil 20 % samlerabatt hvis du samler alle forsikringene dine hos LOfavørs samarbeidspartner, Sparebank 1 Forsikring.

Ferier og opplevelser

Som medlem av et LO-forbund, får du ikke bare fordeler på produkter og tjenester økonomene er forkjempere for. Du får også rabatter på det som senere vil bli de gode minnene, bildene du viser frem til venner og kjente, og det barna dine vil huske når de vokser opp. Vi snakker selvfølgelig om ferier og opplevelser. Kanskje du ønsker å feriere i Skandinavia og kose deg på hotell? Eller du vil dra til varmere strøk med hele familien, bade i basseng, leie bil og kose deg på stranden? Med opp til 33% rabatt å leiebil og 5% rabatt gjennom LOfavør Feriereiser, er det mange penger å spare på årets ferie.

Bank

Der LO gir deg trygghet i arbeidslivet, gir LOfavør deg trygghet i privatlivet. En god og trygg økonomi er en av grunnpilarene i et trygt privatliv, og som medlem av et LO-forbund får du tilgang gode bankprodukter. I appen finner du oversikten over alle tjenestene du får fordeler på.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Juridisk

Advokatbistand er dyrt. Dette er kjent for de fleste av oss. De fleste av oss kommer også til å ha behov for juridisk hjelp i løpet av livet. Som medlem av et LO-forbund kan du få god juridisk hjelp gjennom advokatforsikring. Utover forsikringspremien har du ingen timespris, og du får din helt egen advokat for en månedlig sum på 120 kroner.

Kredittkort

LOfavør har sitt helt egne MasterCard, og med kredittkort handler det ikke bare om å bruke penger du ikke har, men heller om å fordele utgifter utover en tidsperiode på en trygg og praktisk måte. Har du kontroll på forbruket ditt, og en sunn økonomi, kan kredittkort både være praktisk når du handler på nett, og når du skal reise på sommerens store utenlandsferie.