Få svar på det du lurer på – nesten døgnet rundt

Skrevet av: Plapre | Publisert: 22. Nov 2016 | Kategori: Info

Har du noen spørsmål angående medlemsfordelene dine? Nå har flere av leverandørene til LOfavør fått lengre åpningstider, slik at du kan få hjelp med dine spørsmål også utenom vanlig kontortid.

Hvis du lurer på noe angående medlemsfordelene dine, finnes det flere steder du kan få informasjon om LOfavør og hjelp med konkrete spørsmål. Blant annet kan du kontakte medlemstelefonen. Dette er en populær tjeneste, som i fjor mottok over 200 000 telefoner.

Lengre åpningstider

De ulike leverandørene til LOfavør har ulike åpningstider. Derfor er det lurt å sjekke oversikten som ligger på LOfavørs nettsider før du ringer.

SpareBank 1 Forsikring har for eksempel et eget kundesenter som kun jobber med medlemmer av LO-forbund. De er tilgjengelig på telefon for å bidra med informasjon om, eller kjøp av, forsikring fra kl. 07:00 til 24:00 alle dager i året.

Hvis du har behov for å melde eller få hjelp ved en skade, kan du ringe skadetelefonen på 02300, eller via medlemstelefonen. Denne linjen er åpen døgnet rundt, alle dager i året.

Medlemstelefonen for Sparebank 1 banktjenester er også åpen fra klokken 07 om morgenen til midnatt hver dag.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Tilgjengelig både tidlig og sent

De ulike leverandørene har stadig lengre åpningstider. Der du tidligere kanskje måtte planlegge å ringe i lunsjpausen, kan du nå få snakke med kundekonsulenter for flere av avtalene både tidlig og sent.

Flere av leverandørene er tilgjengelige på telefon lørdager i tillegg til hverdager. Dette gjelder blant annet Ving, Scandic Hotels, Nordic Choice Hotels, ice.net, Fjordkraft og Hertz.

Obs – tidspunktene varierer, så husk å sjekke de aktuelle åpningstidene før du ringer.

Avklar tastevalgene på forhånd

På grunn av de mange ulike fordelsavtalene, finnes det også flere forskjellige tastevalg når du ringer medlemstelefonen. Du kan taste inn valget ditt med en gang. De ulike tastevalgene får du opplest når du ringer, eller du kan sjekke dem på forhånd på nettsidene.

Klikk her hvis du har spørsmål, og finn informasjon via Infosenter