Brukervennlig app gir deg hjelp der du er

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 2. Nov 2015 | Kategori: Info

Har du ennå ikke lastet ned LOfavør-appen? Med appen i lomma har du ikke bare en enkel oversikt over fordeler og nyheter, men også lett tilgjengelig hjelp når du trenger det.

Slik laster du ned LOfavør-appen

LOfavør er opptatt av at du skal føle deg godt ivaretatt også i privatlivet, og med LOfavør-appen i baklomma har du en bedre oversikt over fordelene dine. Den er enkel å bruke og er laget både for iPhone og Android.

– Alle medlemmer må huske å laste ned appen, sier Kent Logan Jelle, faglig ungdomssekretær i LO – som selv er en flittig bruker av mobilappen.

Med over 30 tilgjengelige gunstige fordeler og tilbud kan det være krevende å ha oversikten over alt sammen. Ved å ha LOfavør-appen har du den nødvendige informasjonen lett tilgjengelig når du trenger det.

– Alle medlemmer må huske å laste ned appen

– Det er veldig fint å kunne se de fordelene jeg har benyttet meg av, både de jeg har kollektivt og de jeg har kjøpt utenom. Den viser også hvilke andre fordeler som jeg ikke har brukt, men som er tilgjengelige. Det er så greit med en oversikt som gir deg kontroll over dette.

Enkelt å kontakte LOfavør

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Kent åpner LOfavør-appen flere ganger i uken og forteller at det han bruker den mest til er når han har behov for å finne hvilke vilkår som tilhører i de ulike forsikringene, og om det er fri egenandel eller ikke.

Da må han ringe LOfavør – som sitter klare for å svare på alle spørsmål du måtte ha – både om appen og om fordelene ellers.

– I stedet for å lete frem nummeret på nettet, er det bare å trykke på linken og ringe direkte til LOfavør i appen. Der står det også hvilke tall du skal trykke for å komme rett til den avdelingen du ønsker, noe som gjør alt mye enklere.

Ungdomssekretæren synes LOfavør-appen er ryddig, oversiktlig og brukervennlig.

– Det er ikke så mye dilldall, det er lett å finne frem – og det synes jeg er positivt. Det er også en fanefunksjon som gjør den veldig ryddig og lettbrukelig for de fleste, sier Kent som mener det aller beste er at du har medlemskortet ditt på mobilen.

Med medlemskortet på mobilen trenger du ikke tenke på å ha plass til enda et kort

– I dag har mange en tynn kortholder og ikke en stor lommebok med flere kort. Med medlemskortet på mobilen trenger du ikke tenke på å ha plass til enda et kort og du har det lett tilgjengelig slik at du alltid kan bevise at du er medlem, sier han.

Invitasjon til lokale arrangementer

Kent Logan Jelle er en ivrig bruker av LOfavør-appen og anbefaler den til alle medlemmer.

Ungdomssekretæren bruker tid til å stå på stand rundt omkring – der han snakker med nåværende medlemmer og jobber for å rekruttere nye. Da hjelper han ofte medlemmer med å installere appen.

– Noen ganger kan det oppstå et problem der de ikke finner medlemsnummeret sitt eller det er feil i registeret slik at de ikke får logget seg inn. Da er det superenkelt å ringe direkte til LOfavør – for de ordner problemet der og da.

En annen funksjon Kent synes er bra, er det at du kan få invitasjon til et arrangement i området der du bor, i regi av LOfavør.

– Jeg synes det er veldig kult at vi kan få gitt ut slike beskjeder til medlemmene så enkelt, avslutter han.

Les mer om fordelene ved å ha LOfavør sin mobilapp i lomma.