Ny medlemsfordel: LOfavør Tannhelseforsikring

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 31. Jul 2017 | Kategori: Helse

Unngår du tannlegebesøk fordi du synes det er for dyrt? Da har vi en god nyhet til deg: Nå er LOfavør Tannhelseforsikring blant dine medlemsfordeler!

Dessverre er det slik at altfor mange unngår tannlegen fordi det er en utgift de ikke ønsker å prioritere. Men er du klar over at munnhelsen har en viktig betydning for din generelle helse?

– Forskning viser at det er økt risiko for alvorlige sykdommer som følge av dårlig helsetilstand i munnen, forklarer rådgiver i LO, Jakob Tveit.

Tannlege er den nest største uforutsette utgiften i familieøkonomien etter bilen

Det er altså ikke uten grunn at det anbefales å ta en tur til tannlegen en gang i året, men kostnadene gjør at mange kvier seg. Tannlegebesøk er den nest største uforutsette utgiften i familieøkonomien etter bilen, og mange tar seg rett og slett ikke råd til å ta vare på munnhelsen. Særlig unge mennesker velger bort dette, da det er lite offentlig støtte til tannbehandling etter fylte 20 år.

En god nyhet er derfor at du som medlem av et LO-forbund nå kan benytte deg av LOfavør Tannhelseforsikring, og det til gunstige priser.

Rimelig og bra tannhelseforsikring

Bedre tannhelsetilbud til alle har lenge stått høyt på listen over områder som LO ønsker å jobbe med, og temaet har engasjert mange medlemmer. Derfor lanseres denne forsikringen nå.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

– Inntil tannhelseutgifter dekkes fullstendig gjennom det offentlige, slik LO jobber for, er dette en rimelig og god tannhelseforsikring. Dette gir trygghet i medlemmets privatøkonomi ved at forsikringen dekker uforutsette tannlegeutgifter. I tillegg vil den bidra til økt helsegevinst i befolkningen, sier Tveit.

LOfavør Tannhelseforsikring dekker plutselige og uforutsette behov for behandling som vil oppstå. Dette kan være hull i tennene, skifte av sprukne fyllinger, trekking av tenner eller innsetting av kroner, broer eller implantater. Forsikringen gjelder for deg og din familie.

– Det som er fint med vår forsikring er at vi gir rabatt på de veiledende prisene, og du får friheten til å velge hvilken dekning du ønsker.

Du kan velge blant tre ulike forsikringer som er tilpasset forskjellige aldersgrupper, så du enkelt kan finne den som passer deg ut fra behov, ønsker og økonomi.

God tannhelse som ikke går ut over økonomien

Norsk Tannhelseforsikring er først i Norge med å tilby en fullverdig forsikring som sikrer deg mot uforutsette kostnader i forbindelse med undersøkelser hos din tannlege.

I tillegg dekkes akuttbehandling i hele Skandinavia

Med LOfavør Tannhelseforsikring kan du bruke den tannlegen du selv vil så lenge han eller hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening. I tillegg er akuttbehandling dekket i hele Skandinavia.

Forsikringen krever at du går til en årlig kontroll, noe det anbefales at alle gjør. For bare slik, sammen med egne gode rutiner, kan du opprettholde en god tannhelse og samtidig sørge for et helseforebyggende tiltak – uten at det går utover økonomien.

Her kan du lese mer om den nye medlemsfordelen din, LOfavør Tannhelseforsikring.