Unngå dobbelforsikringer og spar penger du også

Publisert: 26. May 2014 | Kategori: Forsikring

Skal du kjøpe internettabonnement til boligen din, velger du én leverandør og sier deg fornøyd med det. Å betale for flere avtaler når du kun trenger én er bortkastede penger. Så hvorfor er det da så mange som er dobbelforsikret?

Det meste kan forsikres og enten det gjelder bil-, reise-, bolig- eller innboforsikring, er det surt å betale for samme sikkerheten to ganger hver måned. Det er både dyrt og unødvendig. Derfor kan det være gode penger å spare ved å gå grundig gjennom eksisterende avtaler.

Er du medlem av et LO-forbund er eiendelene dine i trygge hender. Som en del av medlemsskapet er du nemlig dekket av LOfavør Innboforsikring – Norges eneste innboforsikring uten øvre forsikringssum.

Trygghet i hverdagen

Gjennom LOfavør får du tilgang til en rekke fordeler som gir deg trygghet i hverdagen. Du trenger altså ikke bruke unødvendig tid på å sammenlikne ulike leverandører for ta et sikkert valg til en god pris. Den jobben har nemlig LOfavør allerede gjort for deg.

Sparebank 1 er den valgte samarbeidspartneren innen bank- og forsikringsfordeler. Ønsker du å ta opp boliglån gjennom LOfavør eller å ha både innbo-, hus- og personforikring på samme sted, kan du derfor være sikker på at du har valgt en seriøs leverandør.

Ifølge Norsk Kundebarometer har SpareBank 1 hatt de mest fornøyde forsikringskundene fem ganger i løpet av de siste syv årene, og årets undersøkelse ga dem førsteplassen nok en gang. EPSI Norge stemmer i, og har gitt dem topplassering syv ganger siden deres kundeundersøkelser startet i 2004. Du er med andre ord i trygt og godt selskap.

En forsikring holder lenge

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Så hva gjør du hvis du finner ut at du er dekket både en og to ganger av samme type forsikring? Først og fremst har det sjelden noe for seg å sitte på to forsikringer av samme sort. Et skadetilfelle utbetales bare en gang, og tar tyven med seg TV, høyttalere og den dyre skinnstolen, betyr det ikke at du får dobbelt opp tilbake. Du har enkelt og greit bare betalt for noe du ikke får bruk for.

LOfavør Innboforsikring kommer som en del av medlemskapet ditt med mindre du er medlem av NLF, NJF, har reservert deg eller er elevmedlem. Er du usikker på om dette gjelder akkurat deg kan du se etter kodebokstaven H på medlemskortet ditt eller laste ned LOfavørs nye mobillapp. Her kan du enkelt få oversikten over medlemsfordelene dine, og du har medlemsbeviset med deg i lommen.

Med andre ord kan du som medlem i et LO-forbund slappe av og vite at innbo og løsøre er godt forsikret. Egenandelen er bare på 3000 kroner, enkeltgjenstander er forsikret for inntil 300.000 kroner, og er dere to eller flere i husstanden som er dekket, slipper dere å betale egenandelen. Enkelt, trygt og veldig godt å ha hvis noe skulle skje.