Trygghetspakke for deg som er student eller lærling

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 5. Aug 2016 | Kategori: Forsikring

Er du student eller lærling, har du kanskje ikke fått helt kontroll på hvilke forsikringer du bør ha. Med denne forsikringen gjennom LOfavør får du samlet to av de viktigste i én og samme pakke.

Har du meldt deg inn i et LO-forbund? Du trenger nemlig ikke vente til du er ferdig med studiene og i full jobb for å organisere deg. Melder du deg inn nå, får du tilgang til fordelsprogrammet LOfavør, som inneholder flere gunstige fordeler spesielt tilrettelagt for deg som er mellom 18 og 34 år.

Både reise- og ulykkesforsikring er viktige for at du skal være trygg i hverdagen

Hvis du er student eller lærling har du kanskje ikke brukt mye tid på å tenke over forsikringer. Hvilke bør du skaffe først og hvordan gjør du det? De tre forsikringene du bør sørge for å ha på plass er reise-, ulykkes-, og innboforsikring – noe LOfavør har gjort enkelt for deg.

En super trygghetspakke

LOfavør Reiseforsikring er en helårs reiseforsikring som dekker deg på reiser med en varighet opptil 70 dager. Da får du blant annet dekket reiseulykke, reiseavbrudd, reisegods og forsinkelse. Uten reiseforsikring kan et uhell på ferien i verste fall bety økonomisk ruin.

SLIK LASTER DU NED LOFAVØR-APPEN

Selv om det ikke finnes noen måte å sikre seg mot uforutsette hendelser på, er det smart å kunne begrense de økonomiske konsekvensene dersom livet blir snudd på hodet. LOfavør Ulykkesforsikring sikrer deg økonomisk hvis du blir utsatt for en ulykke som gjør deg helt eller delvis invalid.

Både reise- og ulykkesforsikring er viktige for at du skal være trygg i hverdagen, og er kanskje den smarteste investeringen du gjør. Hva er vel bedre enn å samle dem i én og samme pakke, i et skreddersydd tilbud til deg som er student eller lærling? Med LOfavør Student- og lærlingsforsikring får du nemlig begge forsikringene i en super trygghetspakke.

Husk å laste ned LOfavør-appen. Der finner du blant annet reiseforsikringsbeviset ditt og en god oversikt over alle fordelene du kan benytte deg av.

Den viktige innboforsikringen

Den tredje forsikringen du bør ha på plass er innboforsikring. Selv om du som student ikke har så mange eiendeler, eier du mest sannsynlig mer enn du tror. Mens du har adresse hjemme og frem til du fyller 20 år, er det stor sjanse for at du er dekket av forsikringen til foreldrene dine. Men før eller siden må du skaffe deg det selv.

Med trygghetspakken Student- og lærlingforsikring betaler du kun en engangssum for å være forsikret hele året

Er du medlem i et LO-forbund, trenger du mest sannsynlig ikke å tenke over innboforsikringen fordi du allerede kan ha det som er Norges beste innboforsikring i medlemskapet ditt. Med LOfavør Innboforsikring er du godt sikret hvis noe skulle skje med innboet ditt, som ved brann- eller vannskader og innbrudd.

Forsikringen har en bedre dekning enn tidligere, og som student- og lærlingmedlem betaler du ingen egenandel ved skader over 1000 kroner.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Gunstig pris på forsikringen

En student har som kjent ikke det aller største budsjettet og prioriterer kanskje ikke alltid forsikringer. Men med trygghetspakken Student- og lærlingforsikring betaler du kun en engangssum for å være forsikret hele året. Summen tilsvarer under hundre kroner i måneden – det er vel verdt vissheten om at du er godt sikret?

Som medlem i et LO-forbund finner du også mange andre fordeler tilrettelagt deg som er ung. Dette inkluderer blant annet banktjenester, forsikringer, reiser og opplevelser. Når du er medlem får du naturligvis også tilgang til alle fordelene som LOfavør har å tilby.