Nyheten som sikrer deg en trygg ferie

Publisert: 2. Jun 2014 | Kategori: Forsikring

Se for deg følgende scenario: Det er endelig tid for ferie og du er på vei til sol, sommer og Syden-liv. Når du ankommer hotellet slenger du fra deg bagasjen, legger pass og papirer i safen og løper ut på stranden. Akkurat slik en skikkelig sommerferie skal starte.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

De fleste av oss har ikke noe imot å nyte ferien i utlandet en uke eller to hver sommer. Vi reiser som aldri før, spiser god mat, koser oss og drar på aktiviteter og utflukter våre besteforeldre bare kunne drømt om. Men husker du å ta med deg reiseforsikringsbeviset ditt når du er utenfor hotellrommets fire vegger?

Svaret er at mange lar det bli liggende trygt og godt i safen hele ferien. Derfor gjør LOfavør det nå mulig å ta med reiseforsikringsbeviset digitalt slik at du alltid har det tilgjengelig på mobilen. Beviset finner du i LOfavør-appen.

Tilgjengelig når du virkelig trenger det

– Grunnen til at vi har laget denne funksjonen er at mange tar med seg papirbeviset på reise og legger det i safen før de drar ut for å nyte solen. Det betyr at de ikke har det med seg når de virkelig trenger det. Mobilen har de derimot alltid med seg, og et digitalt forsikringsbevis er derfor veldig praktisk, sier markedskonsulent Cecilie Loe i LOfavør.

Det betyr ganske enkelt at dersom du laster ned appen og har reiseforsikring gjennom LOfavør, er forsikringsbeviset med deg der mobilen er. Veldig smart, og ikke minst betryggende dersom noe uforutsett skulle oppstå mens du er på ferie.

– Når du går inn i appen kan du se forsikringsbeviset og du kan lagre det offline før du drar slik at du alltid har tilgang selv om du ikke har nettverk. Du kan sende det til eposten din, og bare ved ett tastetrykk kan du ringe skadeservice. I tillegg finner du mange gode tips til hvordan du skal oppre hvis noe skjer. For eksempel at du må huske å melde et tyveri lokalt og at du må få legeerklæring, sier hun.

Først i Norge med ny løsning

Nyheten som er tilgjengelig for alle medlemmer av LO-forbund i disse dager, er et resultat av samarbeidet mellom SpareBank 1 og LOfavør. SpareBank1 har i fem av de siste syv årene hatt de mest fornøyde forsikringskundene i landet, og er de første i Norge til å tilby digitalt reiseforsikringsbevis.

– Du får mange gode fordeler gjennom LOfavør, og i appen kan du se medlemskortet ditt og alle medlemsfordelene dine, ikke bare reiseforsikringsbeviset. Skal du på ferie i sommer og finner ut at du har mistet papirbeviset på reiseforsikringen din dagen før avreise, er dette en genial løsning. Nå kan du bare ta frem mobilen, avslutter Loe.