Enda bedre vilkår på husforsikringen din

Skrevet av: Plapre | Publisert: 12. Jan 2017 | Kategori: Forsikring

Alle som er medlem av et LO-forbund får den beste dekningen med LOfavør Husforsikring – og det helt uten tillegg i prisen. 

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Dersom du eier et hus bør du ha husforsikring. Det er nemlig den eneste måten du kan være helt trygg på at du og familien får god hjelp dersom noe skulle skje med huset.

LOfavør Husforsikring er en god og ikke minst viktig forsikring, som gjør at du er godt dekket hvis uhellet først skulle være ute.

Nå trenger du ikke lenger lure på hvilken forsikring du skal velge og hvor mye du vil betale for den – for når du kjøper LOfavør Husforsikring får du oppgraderingen til beste vilkår. Med andre ord får du enda mer for pengene og en sikkerhet som dekker det aller meste.

Husforsikring med fullverdigaranti

Med LOfavør Husforsikring får du blant annet en fullverdigaranti. Dette betyr at dersom huset ditt blir totalskadet, får du bygget et nytt hus – uten at det blir trukket fra for alder og slitasje.

Forsikringen dekker i tillegg:

  • følgeskader på grunn av utett yttertak som er inntil 40 år gammelt
  • følgeskader på grunn av utett våtrom som er inntil 20 år gammelt
  • skader på grunn av skadedyr
  • følgeskader av håndverkerfeil

LOfavør Husforsikring leveres av SpareBank 1, og ved skade får du hjelp 24 timer i døgnet. Du får også tilgang til hjelp fra dyktige og profesjonelle håndverkere samt raske skadeoppgjør.

Toppdekning på flere forsikringer

Men det er ikke bare LOfavør Husforsikring som gir deg enda bedre vilkår. Du får også samme fordel på disse forsikringene:

Samle forsikringer på ett sted

Er du medlem i et LO-forbund har du LOfavør Innboforsikring obligatorisk i medlemskapet ditt. Dette betyr at dersom du blir utsatt for tyveri, brann eller andre uforutsette hendelser, er innboet ditt og eiendelene dine sikret av Norges beste innboforsikring.

Fordelen med å ha både hus- og innboforsikring på samme sted er at du får ett oppgjør, ett kontaktpunkt og én egenandel dersom hjemmet ditt får en skade.

Velger du å alle samle alle forsikringene dine hos SpareBank 1 kan du i tillegg få inntil 20 prosent samlerabatt. Har du ikke meldt deg inn i et LO-forbund, er det nå bare enda flere grunner til å gjøre nettopp det.

Her kan du lese mer om LOfavør Husforsikring.