De beste forsikringene uten tillegg i pris

Skrevet av: Plapre | Publisert: 20. Jan 2017 | Kategori: Forsikring

LOfavør jobber stadig for at medlemmer av LO-forbund skal få enda bedre fordeler å benytte seg av i privatlivet. I samarbeid med SpareBank 1 får du derfor bankens beste forsikringer uten tillegg i prisen.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Dette betyr at du ikke lenger trenger å sette deg inn i hva ulike begrep som standardforsikring eller toppforsikring betyr, og du slipper å forholde deg til hvilken du skal velge for å være godt nok dekket.

Noen utvalgte forsikringer er blitt gjort enklere, rimeligere og lettere tilgjengelig for deg, og det hele trådte i kraft 1. januar 2017.

Leverandør av forsikringene, SpareBank 1 Forsikring, deler samme verdier som LOfavør – og ønsker at du skal bli tatt vare på gjennom gunstige fordeler.

– Våre gode produkter skal bidra til å understøtte trygghet i privatlivet, og disse forsikringene vil oppleves som et gode for alle medlemmene, forteller Kristin L. Halvorsen, Leder for salg og relasjon LO i SpareBank 1.

Fire av de beste forsikringene du kan ha

Forsikringer bør du uansett ha, og når du kjøper disse får du de beste forsikringsvilkårene uten tillegg i pris:

– Vi er opptatt av at det skal være enkelt for medlemmene å forstå hvilke fordeler de har, det skal være lett å kommunisere videre til andre og det skal være ukomplisert å kjøpe.

Derfor er det også utviklet en enkel kjøpsløsning som du enkelt finner via de ulike produktsidene på lofavor.no. Du kan også gå dit direkte via lenkene i punktlisten, for så å klikke deg videre til bestillingssiden hos SpareBank 1.

Norges mest anerkjente fordelsprogram

– LO-forbundene og deres medlemmer er SpareBank 1 sine viktigste kunder og vi er opptatt av å bidra til at LOfavør skal være Norges mest anerkjente fordelsprogram, forklarer Kristin.

Fordelene er godt mottatt blant de som har fått det med seg

Derfor er forsikringsleverandøren også opptatt av at fordelene i LOfavør skal være konkurransedyktige og at de blir synliggjort. Fordelene er godt mottatt blant de som har fått det med seg.

– Vi er veldig spente på å følge utviklingen og se om enda flere medlemmer vil benytte seg av de gode fordelene sine, avslutter hun.

Dersom du velger å samle alle forsikringene dine hos SpareBank 1 kan du i tillegg få inntil 20 prosent samlerabatt. Som medlem i et LO-forbund er du på god vei til samlerabatt ved at du har LOfavør Innboforsikring som en del av medlemskapet.

Ha oversikt på mobilen

SLIK LASTER DU NED APPEN

Dersom du ikke har oversikt over fordelene som finnes, er du ikke alene. Men når du først har meldt deg inn i et LO-forbund, har du mye å tjene på å undersøke hvilke avtaler som er forhandlet frem for deg.

Et tips er å laste ned LOfavør-appen slik at du til enhver tid har tilgang til hvilke fordeler du har tilgjengelig og hvilke du har benyttet deg av.

Les mer om hvilke forsikringer som er tilgjengelige via LOfavør.