Du får automatisk toppdekning på disse forsikringene

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 31. Jul 2017 | Kategori: Forsikring

Du har vel fått med deg at det er mange grunner til å være medlem av et LO-forbund? Du får nemlig topp vilkår på fire viktige forsikringer – uten noe som helst tillegg i prisen.

Det er mange av oss som synes forsikring er et vanskelig og komplisert tema, og flere orker ikke engang å sette seg ordentlig inn i de ulike vilkårene. For hvilken dekning skal du velge for å dekke akkurat ditt behov?

LOfavør gir deg trygghet i privatlivet

Heldigvis slipper du som medlem i et LO-forbund å forholde deg til dette – du får nemlig automatisk toppdekning når du kjøper noen utvalgte forsikringer gjennom LOfavør.

Viktig med gode forsikringer

Forsikring har lenge vært et viktig tema for både LO-forbundene og medlemmene, og ligger forankret i ryggraden til fagbevegelsen.

– Det handler om solidaritet og det å ta vare på hverandre. Mens forbundene gir deg trygghet på arbeidsplassen, er det LOfavør som gir deg trygghet i privatlivet. Og en viktig del av dette er gode forsikringer, forteller rådgiver i LO, Jakob Tveit.

Valget om å gi medlemmene de beste forsikringsvilkårene uten tillegg i pris, er tatt for at du skal føle deg trygg med gode produkter, som i tillegg er enkle å kommunisere og lette å forstå.

Vi jobber hele tiden med å gjøre forsikringene våre enda bedre

De beste vilkårene uten tillegg i pris får du når du kjøper følgende forsikringer:

– Disse forsikringene er veldig viktige for medlemmene, og det er også de forsikringene som aller flest medlemmer har.

Enda bedre forsikringer uten tillegg i prisen

Som medlem i et LO-forbund har du allerede LOfavør Innboforsikring i medlemskapet ditt, og det jobbes stadig for at du skal få enda flere gunstige fordeler å benytte deg av.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

– Derfor har vi blant annet gjort disse fire forsikringene ekstra gode. Det skal lønne seg å være medlem i et LO-forbund, og vi jobber hele tiden med å gjøre forsikringene våre enda bedre, avslutter rådgiveren.

Det at du får de beste forsikringer uten tillegg i prisen, er et samarbeid med SpareBank 1, som er leverandør av forsikringene.

I tillegg til de nevnt ovenfor, har du en rekke andre forsikringer og fordeler du kan velge mellom. Felles for dem alle er at det er gode avtaler som er forhandlet frem på dine vegne, slik at du kan føle deg trygg på at du får det beste produktet tilgjengelig.

Les mer om hvilke forsikringer du kan benytte deg av gjennom LOfavør.