Nå er billettforsikring inkludert i ditt LOfavør MasterCard

Skrevet av: Håkon Rakeng | Publisert: 1. Jun 2015 | Kategori: Forsikring

LOfavør er opptatt av å sikre deg som medlem i privatlivet. Nå blir det enda tryggere å betale med LOfavør MasterCard. Fra 1. juni er nemlig billettforsikring inkludert i kortet. Forsikringen gjelder for underholdningsbilletter over hele verden.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Samtlige banker og Forbrukerrådet anbefaler å bruke kredittkort når du handler på nett. Da har du en ekstra trygghet i eventuelle reklamasjonssaker, eller hvis butikken skulle gå konkurs. Nå får du enda større trygghet ved å bruke ditt LOfavør MasterCard.

Mens pengene du har brukt på underholdningsbilletter tidligere var tapt hvis du for eksempel ikke fikk brukt dem på grunn av akutt sykdom, er du nå forsikret mot dette når du har betalt billettene med ditt LOfavør MasterCard. Din nye billettforsikring omfatter kjøpte billetter til teaterforestillinger, konserter, festivaler, fornøyelsesparker og sportsarrangementer – uansett hvor i verden det måtte være.

En ekstra trygghet

Ofte bestilles og kjøpes underholdningsbilletter lang tid i forveien av selve arrangementet. Det er flere grunner til det. Populære konserter og festivaler blir fort utsolgt, og hvis du for eksempel skal til London med planer om å få med deg en kjent musical eller kanskje en fotballkamp i Premiere Leauge, er det alltid greit å ha ordnet med billetter på forhånd.

Med den nye billettforsikringen inkludert i ditt LOfavør MasterCard kan du være trygg på at du får igjen utleggene dine

Det kan fort dreie seg om en god slump penger hvis du for eksempel har kjøpt billetter til hele familien på Tusenfryd eller Dyreparken i Kristiansand – eller om du har kjøpt festivalpass til deg og din kjære på en av sommerens mange musikkfestivaler.

Med den nye billettforsikringen inkludert i ditt LOfavør MasterCard kan du være trygg på at du får igjen utleggene dine, hvis du skulle være så uheldig å bli ufrivillig forhindret til å bruke de kjøpte billettene.

Hva forsikringen omfatter

Billettforsikringen omfatter billetter til over 200 kroner per stykk og gjelder for inntil 5 billetter per hendelse. Maksimal erstatning er 10 000 kroner per år. Årsaken til at du ikke fikk brukt billettene dine må kunne dokumenteres. Eksempler på hva forsikringen gjelder for er tap av billetter på grunn av akutt sykdom, dødsfall i nær familie, ulykkesskade og skade på bolig, som brann eller vannskade. Forsikringen dekker også tap av billetter på grunn av forsinket offentlig kommunikasjon på minst 4 timer, og innkalling til militærtjeneste eller som lekdommer.

Forsikringen omfatter ikke hendelser som allerede var planlagt før billettene ble kjøpt, som for eksempel ved svangerskap eller reiser. Heller ikke sesong- eller årsabonnementer.

Her finner du fullstendige vilkår for billettforsikringen.

PRISEKSEMPEL VED UTSATT BETALING:

Effektiv rente 19,92 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1282 kr. Samlet kredittbeløp 16.281 kr.