Får du like gode vilkår på bilforsikring i ditt selskap?

Publisert: 16. May 2014 | Kategori: Forsikring

De fleste av oss er avhengig av bil i hverdagen når vi kjører til og fra jobb, skole eller fritidsaktiviteter. Å ha bil er dyrt, og derfor er vi er flinke til å blant annet sjekke prisen på verksted og drivstoff. Men visste du at det finnes en svært enkel måte du kan spare enda mer penger på når det gjelder bilholdet?

Med bilforsikring gjennom LOfavør får du følgende fordeler
  • Valget mellom fire typer forsikring: Toppkasko, kasko, minikasko og ansvar
  • Du oppnår toppbonus inntil fire år raskere enn det som er vanlig i markedet
  • Inntil 70 prosent bonus på bil nummer to
  • Ikke bonustap ved første skade etter tre skadefrie år med 75 prosent bonus
  • Høy startbonus
  • Standard egenandel på kun 3000 kroner
  • Norges mest tilfredse forsikringskunder

Har du for eksempel undersøkt forsikringsvilkårene for bilen din – også det som står med liten skrift? Får du gode betingelser der du er i dag, eller gir bilforsikringen økonomien din dype riper i lakken?

Høy startbonus og raskere bonusopptjening

Hvis du er medlem av et LO-forbund kjenner du sikkert til de mange gode fordelene du får gjennom LOfavør. Men visste du at du får gode vilkår på bilforsikring også?

En undersøkelse blant medlemmene viser at 64 prosent kjenner til LOfavør Innboforsikring som ligger i medlemskapet, mens kjennskapen til de andre forsikringsordningene, som bilforsikring, kan bli bedre.

Langt flere kunne altså kjørt mange ekstra mil for pengene de sparer med bilforsikring gjennom LOfavør. I følge markedssjef Eirik Johansen i SpareBank 1 Forsikring burde derfor en større andel medlemmer benytte seg av denne fordelen.

– Med bilforsikring gjennom LOfavør får du høy startbonus. Er du en forsiktig sjåfør og kjører uten skader, får du toppbonusen inntil fire år raskere enn det som er vanlig i markedet. Dessuten får du inntil 70 prosent bonus på bil nummer to.

Du slipper også bonustap ved første skade etter kun tre skadefrie år. Hvis du er uheldig og bilen får seg en smell, betaler du kun 3000 kroner i egenandel.

Har de mest tilfredse forsikringskundene

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Selv om du får gode priser og bonuser er forsikringen din lite verdt om du ikke får god kundebehandling, eller ikke får det du har krav på om du har hatt et uhell. EPSI-undersøkelsen måler kundetilfredsheten i norske forsikringsselskaper, og fjorårets undersøkelse viser at kundene i SpareBank 1 Forsikring er mest fornøyd når det gjelder kundetilfredshet. Også i følge Norsk Kundebarometer 2014 har SpareBank 1 Forsikring de mest fornøyde kundene. På lojalitet får de en score på hele 84,7 av 100 poeng.

Det er viktig for SpareBank 1 å gi deg hjelp når du trenger det. Derfor får du raske, riktige og gode skadeoppgjør når noe skjer. Det gjør at du kan føle deg trygg, og nettopp trygghet for medlemmene er viktigst når LOfavør velger samarbeidspartnere til fordelsprogrammet sitt, forteller markedskonsulent Cecilie Loe i LOfavør.

– Forbundene har forhandlet frem et komplett forsikringstilbud til sine medlemmer gjennom SpareBank 1. EPSI-undersøkelsen bekrefter at med bilforsikring i LOfavør kan du være trygg på at du får oppfølgingen du trenger når det har skjedd et uhell.

Her kan du beregne pris på bilforsikringen din.