Best på forsikring når det gjelder

Skrevet av: Plapre | Publisert: 24. Jan 2018 | Kategori: Forsikring

Forsikringskunder har mange leverandører å velge mellom, men det er først når uhellet er ute at kundene virkelig får testet forsikringsselskapene. Nok en gang viser det seg at SpareBank 1 Forsikring er best når det gjelder.

Analysebyrået EPSI Rating la nylig frem resultatene fra den omfattende målingen av kundetilfredsheten med forsikringsselskapene i Norge.

Det stilles høye krav til forsikringsselskapene

– Om vi ser resultatet i en historisk sammenheng, så er det tydelig at nordmenn og norske bedrifter nå er mer tilfredse med sine forsikringsselskaper enn på svært mange år, sier Fredrik Høst i EPSI Rating i en pressemelding.

Flere leverandører viser solid fremgang når det gjelder skadeoppgjør, men EPSI Rating viser at det nok en gang er SpareBank 1 Forsikring som får den beste tilbakemeldingen.

Stiller høye krav til forsikringsselskapene

– Det snakkes mye om raske skadeoppgjør. Når uhellet er ute, så loves det hurtig skadebehandling for å få hverdagen kjapt til å fungere igjen. Dette verdsetter kundene, men det stiller også høye krav til forsikringsselskapene, og det kan gjøre det vanskeligere å innfri forventninger, sier Høst i pressemeldingen.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Studien baserer seg på drøyt 3000 dybdeintervjuer med privatpersoner og bedrifter rundt om i Norge, og i likhet med alle EPSI-målinger er det kundene selv som vurderer sine leverandører ut i fra egne erfaringer.

Økt generell tilfredshet

På generell kundetilfredshet var det SpareBank 1 Forsikring som lå på toppen i fjor, og det er verdt å merke seg at kundetilfredsheten har økt med 0,2 prosentpoeng siden i fjor.

Med andre ord; nivået er høyt. Og dette er gode nyheter for deg som er medlem av et LO-forbund.

Som medlem har du allerede LOfavør Innboforsikring som en del av medlemskapet ditt, og du kan i tillegg få medlemsfordeler på flere forsikringer.

Samler du forsikringene dine kan du få inntil 20 prosent i samlerabatt

Husk at du også får toppdekning på en rekke viktige forsikringer, uten tillegg i prisen. Velger du å samle forsikringene dine kan du få inntil 20 prosent i samlerabatt hos SpareBank 1.

Les mer om de ulike forsikringsfordelene du kan benytte deg av her.