Velg en natt på hotell fremfor en lang taxitur

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 19. Apr 2016 | Kategori: Ferie

De aller fleste benytter seg kun av hotell på ferier eller konferanser med jobben. Men hvorfor ikke benytte seg av det en helt vanlig lørdag kveld? Det trenger ikke koste mer enn en lang taxitur hjem.

Hotellfakta

Nordic Choice Hotels:

  • et av Nordens største hotellkonsern med 184 hoteller i Skandinavia og Baltikum
  • kan tilby gode priser på overnatting på over 100 destinasjoner
  • ønsker å være best på miljø

Scandic Hotels:

  • har 230 hoteller fra Nordkapp i nord til Berlin i sør
  • kan tilby rabatter på overnatting – alle hoteller, alle dager
  • miljøbevisst og bærekraftig hotellkjede med fokus på tilgjengelighet for alle

For mange er hotell synonymt med luksus og noe man bare unner seg til spesielle anledninger eller når det er nødvendig, men slik trenger det ikke å være.

Du er nok ikke alene om å ha litt høy terskel for å gå inn på et hotell sent samme kveld som du ønsker å sove der, men hvis du befinner deg i nærheten – hvorfor ikke? Har hotellene ledige rom, trenger du faktisk ikke å ha booket det på forhånd. Blir du først nødt til å bruke mye penger på en lang taxitur hjem, vil det garantert være bedre å tilbringe natten i en deilig hotellseng.

Er du medlem i et LO-forbund kan prisen til og med være billigere enn nattaksten til taxien. Da får du nemlig gunstige priser på opphold hos to av de største hotellkjedene i Norden – Nordic Choice Hotels og Scandic Hotels.

Ikke alltid fristende med taxi

Hvis du noen gang har vært ute på byen et sted litt langt unna der du bor og sett siste nattbuss kjøre rett foran nesa på deg, vet du hvor frustrerende det kan være. En lang taxitur der du er sliten og helst bare vil raskt i seng, er sjeldent fristende. Bor du litt avsides til, kan det i tillegg være vanskelig å få tak i transport hjem sent på kvelden.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Får du tak i en taxi, ender du fort opp med en ganske stor regning. I noen deler av landet er det ikke senere enn klokken 22 før det er nattakst som gjelder, og tanken på hva en 45 minutters taxitur hjem koster kan være ganske avskrekkende.

Det trenger ikke være større avstand enn mellom Oslo og Lillestrøm før et hotellrom kan lønne seg. Istedenfor å sitte lenge i en taxi, kan du heller gå rett og legge deg i en god og behagelig seng – og du får ofte frokost med på kjøpet.

Deilig start på dagen

Se for deg at du våkner opp i en komfortabel, myk seng med rent og velduftende sengetøy. Start dagen rolig med en dusj, og tusle ned til en fantastisk god hotellfrokost med et mye bedre utvalg enn det du trolig har hjemme på ditt eget kjøkken. Det aller beste er kanskje det at du slipper å lage maten selv.

Start dagen rolig med en dusj, og tusle ned til en fantastisk god hotellfrokost med et mye bedre utvalg enn det du trolig har hjemme

Høres det ikke bra ut? Med en god natts søvn og en herlig start på morgenen er du klar for å sette deg på toget eller bussen hjem.

Medlemsbeviset i lomma

Det er stor sjanse for at du finner et hotell der du trenger det, for både Scandic Hotels og Nordic Choice Hotels har beliggenhet mange steder rundt omkring i landet. Rabattene du får hos hotellkjedene er forhandlet frem for deg som er medlem av et LO-forbund. Du kan være sikker på at du som gjest uansett får en positiv opplevelse hos seriøse og etiske samarbeidspartnere.

Slik laster du ned LOfavør-appen

For å innløse rabatten din må du huske å oppgi at du er medlem av et LO-forbund og ha medlemsnummeret tilgjengelig slik at du kan fremlegge det ved forespørsel. Laster du ned LOfavør-appen har du alltid medlemsbeviset ditt med deg, pluss at du får en lett tilgjengelig oversikt over alle fordelene dine.

Les mer om ferie- og fritidstilbudene LOfavør har forhandlet frem for deg.