VANNvittig moro for store og små

Skrevet av: Plapre | Publisert: 16. May 2017 | Kategori: Ferie

Det er lite som frembringer en frydefull stemning som kombinasjonen av strålende solskinn, fart og spenning, pluss lek og moro i vannet. På Bø Sommarland er det garantert moro for hele familien.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

At Norges eneste utendørs vannaktivitetspark også er en av landets største turistattraksjoner, er ikke så rart.

Siden det åpnet i 1985 har stedet lokket både nordmenn og turister hver sommer med adrenalinkick i imponerende rutsjebaner, og fortsetter med det.

I år åpner Bø Sommarland for sesongen 3. juni, og alle som er medlem i et LO-forbund kan få rabatt på billetter – for hele familien. Det er ingen begrensning på antall billetter, så det er med andre ord ingen grunn til å ikke besøke Skandinavias største vannpark i sommer.

Vannattraksjoner for alle

Badeparken har attraksjoner som passer alle, uansett alder, høyde og hvor tøff du anser deg selv for å være. Tør du begi deg ut på den aller råeste sklien, Magasuget? Bø Sommarlands varemerke siden 1986 har et fritt fall på ni meter, og garanterer sug i magen.

MORO FOR ALLE: Ta turen innom Skandinavias største vannpark i sommer. Foto: Bø Sommarland.

Er du ikke av den mest vågale typen, kan du heller forsøke deg på andre rutsjebaner som ikke er like skumle, men fremdeles veldig spennende. På Splash sitter du på et brett som skyter deg ned en bratt sklie i full fart – og byr på spenning og vannsprut.

Mindre barn skal også få oppleve fart som er tilpasset både spenningsnivå og høyde. Det er derfor flere attraksjoner for dem som ikke er helt klar for de tøffeste skliene ennå, som Hompetitten eller Mini-surfern.

Ikke tenk på været

Den norske sommeren kan være ganske så lunefull, noe som gjør det vanskelig å forutse om det faktisk blir bra vær når dere planlegger å være der. Dette har heldigvis parken tenkt på – de opererer nemlig med værgaranti. Så dersom det regner den dagen dere er der, får dere gratis inngang en dag i løpet av de neste syv dagene. Husk bare å ha regnværsbåndet på armen frem til neste gang dere ankommer parken.

Det trenger heller ikke bare stå bading på programmet. Skulle de aller minste bli lei av vannlek, er det også muligheter for klatring i borger, kjøring på elektrisk bilbane og sandkasser der ungene kan boltre seg med gravemaskiner. Dere kan også få med dere et show eller to, blant annet med Sommarlands egen maskot, Bøvern.

Slik får du rabatt på billetter

SLIK LASTER DU NED LOFAVØR-APPEN

Ønsker du å bestille billetter og få LOfavør-rabatten din må du oppgi rabattkoder i rabattkodefeltet på bestillingssiden til Bø Sommarland. For å være sikker på at du gjør det riktig, kan du bestille og følge instruksjonene via LOfavør sin produktside. Billettene må forhåndsbestilles, og rabatten gjelder åpen billett som kan benyttes når du selv ønsker.

Ved ankomst må du fremvise medlemskortet ditt, og derfor er det smart å laste ned LOfavør-appen. Da har du den med deg hele tiden, og får én ting mindre å huske på. I appen finner du i tillegg en enkel oversikt over hvilke andre medlemsfordeler du kan benytte deg av.

Nyt en minneverdig dag i badeparken med familie og venner!

Les mer om LOfavør sin samarbeidspartner Bø Sommarland her.