Utforsk verdens vakreste øyrike med rabatt

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 5. Feb 2018 | Kategori: Ferie

Med sitt varierende og praktfulle landskap regnes Lofoten for å være verdens vakreste øyrike. Har du ennå ikke besøkt stedet som byr på de mest uforglemmelige naturopplevelsene? Nå får du rabatt på to hoteller som lar deg oppleve Lofoten på sitt aller beste.

Midnattssol og nordlyset, fjellklatring eller dykking i krystallklart vann – det mangler ikke på spennende opplevelser og aktiviteter som venter deg i Lofoten. Øygruppen er like nydelig alle årstider, så en reise hit bør definitivt stå på listen over feriedestinasjoner i nær fremtid.

Scandic Hotels byr alltid på god service og komfort

Dersom du er medlem i et LO-forbund trenger du ikke tenke på hvor du skal bo. En av medlemsfordelene dine er nemlig at du får rabatt på overnatting på alle Scandics hoteller – også de to som ligger i Lofoten.

Bo i varme og innbydende omgivelser

Svolvær kalles “Lysets By”, og utgjør det perfekte bakteppet for deg som vil utforske Lofoten og alle de fascinerende aktivitetene du kan være med på.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Scandic Svolvær er et sjarmerende, intimt og hjemmekoselig hotell der rommene har både balkong og sjøutsikt. Avslutt dagene med noe godt å drikke i hotellbaren, og nyt panoramautsikten over sjøen fra bygningen formet som en båt.

Nytt fra i år er også Scandic Leknes Lofoten, som ligger midt i hjertet av av Lofoten. Det nyopussende hotellet har fått et moderne og lekkert uttrykk, og byr på rolige omgivelser med de samme fantastiske naturopplevelsene rett utenfor døren. Leknes er Lofotens andre og nest største by etter Svolvær og hotellet ligger kun fem minutter unna Leknes lufthavn.

I tillegg til at Scandic Hotels alltid byr på god service og komfort i varme og innbydende atmosfærer, er det flere andre gode grunner til å velge hotellkjeden til overnattinger.

Hotellfrokosten er i en klasse for seg

FRISTENDE: Slik ser Norges beste hotellfrokost ut.

Scandic Hotels gir deg det som er den aller beste starten på dagen. Hotellkjeden har nemlig satt rekorder i å dominere konkurransen Twinings Best breakfast, som regnes for å være et uoffisielt NM i hotellfrokost.

Blant annet har Scandic Nidelven vunnet den nasjonale frokostkonkurransen ti år på rad, og totalt elleve ganger til sammen. Hotellkjeden har i tillegg 12 av 19 fylkesvinnere.

Blant det brede utvalget som er basert på gode og lokale råvarer, er du garantert en smakfull frokost uansett hva du foretrekker.

Hoteller tilgjengelige for alle

Scandic Hotels er stolte av å anerkjenne det faktum at universell utforming og god tilgjengelighet blir viktigere for stadig flere. Derfor velger de å ha fokus på gjennomtenkte og smarte løsninger for dem som er avhengig av ulike hjelpemidler i hverdagen grunnet nedsatt funksjonsevne.

Scandic Hotels ønsker alle gjester velkomne

Det skal være enkelt for alle å ferdes der man ikke er kjent, og derfor tilbyr alle hotellene egne tilgjengelighetsrom for de med spesielle behov. Scandic Hotels er verdensledende innen arbeid for tilgjengelighet og mangfold, og ønsker alle gjester velkomne.

Scandic vokser også i Tyskland

Det er ikke bare i Lofoten du kan benytte deg av medlemsrabatten din, for med over 200 hoteller i Norden, Polen og Tyskland har du mange destinasjoner å velge mellom. Frister det med en tur til Tyskland kan du bo på et Scandic-hotell i Berlin, Hamburg, og nå også i Frankfurt.

SLIK LASTER DU NED LOFAVØR-APPEN

I februar 2018 åpnet hotellkjeden Scandic Frankfurt Museumsufer, midt i området som tilbyr et stort utvalg samtidsutstillinger og historiske utstillinger. Besøk noen av de over 20 museene eller ta en rolig spasertur langs bredden av elven Main.

Uansett hvor din neste reise går, bør du huske å sjekke om du finner et Scandic Hotels dit du har tenkt deg. Sørger du for å bestille hotellrom direkte via hjemmesiden til LOfavør, kommer rabattkoden din automatisk med.

Et siste tips er å laste ned LOfavør-appen, slik at du har en enkel tilgang til alle fordelene dine og medlemsbeviset ditt.

Les mer om medlemsfordelen og rabatten din hos Scandic Hotels her.