Tusenfryd – moro for hele familien

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 8. May 2017 | Kategori: Ferie

Ikke alle har tid eller mulighet til å reise til utlandet i sommerferien, men det gjør vel ingenting når fornøyelsesparken venter. En opplevelsesrik dag for hele familien får dere på Tusenfryd.

Man trenger ikke reise utenlands for å ha det moro! Ta turen til landets største fornøyelsespark for å oppleve fartsfylte berg- og dalbaner som fremkaller skrekkblandet fryd for familiens store og små medlemmer.

Ingen sommer bør være foruten en tur til fornøyelsesparken

Tusenfryd har flust av ulike attraksjoner som garantert får det til å kile i magen, og som ikke minst gir en familiedag dere sent vil glemme.

Du vet vel at alle som er medlem av et LO-forbund får rabatt på billetter til Tusenfryd?

Adrenalinkick eller rolig karusell?

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Uavhengig om dere har vært der før eller ikke, så bør ingen sommer være foruten en tur til fornøyelsesparken. Her finner dere attraksjoner for alle aldre, alt fra intense baner som gir et virkelig adrenalinkick, til moderat og rolig for de aller minste.

Kjør for eksempel trebanen Thundercoaster, eller monsterkarusellen Spinspider, begge i verdensklasse. Klassiske Tømmerstupet er alltid en vinner, og sørg for å prøve fjorårets store familienyhet, Ragnarok – en spennende familierafting gjennom vikingenes verden.

Frister det med en tur til Tusenfryd allerede nå, trenger dere ikke vente til sommerferien. Parken har åpnet for sesongen, men merk at det er begrensede åpningstider frem til juni og etter midten av august. Det er enkelt å planlegge ved å sjekke Tusenfryds åpningstider.

Rimeligere billetter til Tusenfryd

Som medlem i et LO-forbund får du rabatt på inntil fem billetter. På lofavor.no finner du en rabattkode som du må taste inn på bestillingssiden, slik at rabatten automatisk din trekkes fra.

Slik laster du ned LOfavør-appen

Du kan velge mellom å kjøpe rabatterte billetter som du kan bruke når du vil både før og etter juli måned, eller du kan kjøpe billetter til en annen pris i juli. Disse må da benyttes innen syv dager.

Når dere ankommer fornøyelsesparken blir du bedt om å fremvise medlemskortet ditt sammen med billetten, så ha derfor dette med deg. Det er bare en av grunnene til at det er smart å laste ned LOfavør-appen på mobilen – da har du medlemskortet alltid på deg, og kan sjekke hvilke andre medlemsfordeler du kan benytte deg av.

Nyt dagen på Tusenfryd – det blir moro for hele familien!

Les mer om prisene og bestill rabatterte billetter til Tusenfryd her.