Supert hotelltilbud for studenter

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 21. Sep 2016 | Kategori: Ferie

Vil du oppdage en ny by på egen hånd, ta med en venn på helgetur eller overraske kjæresten som bor langt unna, men lever på et slunkent studentbudsjett? Gjennom LOfavør kan du nå få studentrabatt på hotellrom i hele Norden og Litauen.

Studenter har som kjent ikke den aller største økonomien, og en tur til en annen by står kanskje ikke øverst på listen over prioriteringer. Men via et samarbeid mellom LOfavør og Nordic Choice Hotels blir det litt enklere å unne seg en opplevelse med god komfort.

Rabatten gjelder for deg som er student og medlem av et LO-forbund

Med et rimeligere hotelltilbud ønsker nemlig Nordic Choice-kjeden å ta vare på og tiltrekke den unge målgruppen. Rabatten gjelder for deg som er student og medlem av et LO-forbund, og innebærer at du får et dobbeltrom til 599 kroner per natt.

– Prisen på 300 kroner per person er veldig bra pris og gjør dette til et riktig produkt for studentene, sier partneransvarlig i Norden for Nordic Choice Hotels, Magnus Engsäll.

Sentral beliggenhet

Tilbudet gjelder kun varemerket Comfort Hotels, som ofte ligger sentralt i de ulike byene – rett og slett i nærheten av der det skjer.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

– En student er normalt mellom 18 og 30 år gammel, og er ganske mye på farten sammen med venner. Da er det ikke hotellet du vil henge på, men du vil gå ut og oppleve byen. Da gjelder det å ha et bra rom så du får en god natts søvn, i tillegg til at du også får veldig bra WiFi slik at du kan oppdatere alle sosiale medier, forteller Magnus.

Du kan velge mellom over 30 Comfort-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Litauen. Med uslåelig beliggenhet i gangavstand til alt du bør se og oppleve, får du garantert et fint opphold, uansett hvilken destinasjon du velger. Frokost er også inkludert i prisen.

Få familien på besøk

Det er ikke bare på ferieturer du kan ha behov for å booke rimelig hotell. Hvis du studerer utenbys kan du for eksempel benytte deg av tilbudet for å få besøk av familiemedlemmer.

– Det gjelder ikke hvis du skal be hele kompisgjengen, men den nærmeste slekten er hjertelig velkomne.

Det betyr at du kan gi foreldre, søsken eller besteforeldre et enda bedre opphold hvis de kommer på besøk. Studenttilbudet gjelder to voksne og du må fremvise gyldig medlemskort og studentbevis for å få rabatten. Magnus har flere eksempler på når tilbudet kan komme godt med.

Det er det beste tilbudet du som student kan få

– Det er også en fin mulighet hvis du for eksempel bor i kollektiv i Oslo, men har en kjæreste i Bergen som vil komme på besøk. Da kan du gjøre opplevelsen litt hyggeligere med et hotellopphold som gir litt mer privatliv, sier han.

Tilbudet er i tillegg supert for deg som studerer hjemme, men som kanskje må dukke opp til noen obligatoriske forelesninger eller eksamen i en annen by.

– Bor du i Trondheim og studerer i Oslo kan du bo billig på hotellet de dagene du trenger å være der.

Tar vare på fremtidens gjester

Finnes det ikke et Comfort Hotel på ønsket destinasjon, får du fortsatt 20 prosent rabatt på øvrige Nordic Choice-hoteller. Den gode studentrabatten er noe hotellkjeden vil fortsette å tilby medlemmer av et LO-forbund.

– Det er det beste tilbudet du som student kan få. Selv om det er noen få begrensinger med den lave prisen, er det et fantastisk tilbud. Vi ser at studentene er fremtidens gjester, avslutter Magnus.

Hvis du er student trenger du ikke vente til du er i full jobb for å organisere deg. Melder du deg inn i et LO-forbund får du tilgang til fordelsprogrammet LOfavør, som inneholder flere gunstige fordeler spesielt tilrettelagt for deg som er mellom 18 og 34 år.

LOfavør tilbyr også flere fordeler som gir deg ulike opplevelser.