Slipp eventyreren i deg fri

Skrevet av: Tonje Robertsen | Publisert: 19. Feb 2016 | Kategori: Ferie

Klar for nye reise-opplevelser med deg selv i førersetet? Organiserte ferieturer passer ikke for alle. Stadige flere ønsker et fleksibelt ferieopplegg med mulighet til å utforske mer på egen hånd. Det finnes en svært enkel måte å få til nettopp dét på.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Ferie handler om å komme seg vekk fra hverdagen. Noen vil gjerne se nye steder og møte nye mennesker, andre foretrekker et etterlengtet avbrekk i kjente omgivelser på hytta. Uansett om du skal reise i fjerne eller nære strøk, kan en leiebil gi deg mer luft under vingene.

Ikke bare står du fritt til å legge opp reiseruten selv, du kan også benytte deg av en bil som er skreddersydd for de lokale kjøreforholdene.

Du som er medlem i et LO-forbund får gode betingelser på leiebil både i Norge og internasjonalt gjennom samarbeidet mellom LOfavør og Hertz.

Å leie i Norge

Som regel leier vi bil når vi besøker feriedestinasjoner langt hjemmefra, hvor det er direkte upraktisk å skulle ha med vår egen. Men en leiebil kan være en god løsning også når du skal reise i Norge.

Kanskje byr ferien på andre transportbehov enn de hverdagsbilen kan dekke? Dette kan for eksempel være kraftigere motor og firehjulstrekk hvis du skal på fjellet eller kjøre på dårlige småveier. Skal du prøve deg på windsurfing eller ta med poden på skitur i pulk, så trenger du muligens mer plass enn vanlig til utstyr og bagasje.

Benytt deg av en bil som er skreddersydd for de lokale kjøreforholdene

For deg som har valgt å ikke investere i en egen bil, kan en god løsning være å heller leie bil når du faktisk skal på tur. Det finnes mange flotte ferieopplevelser langs veien i Norge, som for eksempel Nasjonale turistveger, 18 kjøreturer gjennom vakker norsk natur med arkitekttegnede utsiktspunkt og rasteplasser.

På ferie i utlandet

Et avslappende opphold på et fint hotell i et varmt land kan være behagelig, men også lite begivenhetsrikt. Ønsker du en litt mer spennende ferie, kan en road-trip gjennom USA eller Europa være en mulighet. Eller hva med en kombinasjon av hotellferie og opplevelsestur med egen leiebil i Asia eller Latin-Amerika?

Med leiebil får du mer fleksibilitet når du skal utforske nye steder

Med leiebil får du mer fleksibilitet når du skal utforske nye steder. Istedenfor organiserte utflukter med turistbusser, kan du selv styre hvor du vil stoppe og hvilke attraksjoner du vil stå over. Den lokale bilutleieren tipser deg som regel gjerne om severdigheter og opplevelser langs veien.

Hertz Bilutleie har over 8000 utleiestasjoner fordelt på 150 land. I Norge har Hertz totalt 170 utleiepunkter og er representert ved de fleste flyplasser.

Husk bare å avklare betingelsene grundig før du leier bil.

Gode betingelser

Uansett hvor i verden du leier bil: hos Hertz og LOfavør møter du aktører som er opptatt av trygghet.

Leier du bil av Hertz, får du alle fordelene av en global aktør som i tillegg har et norsk kundesenter. Dermed kan du være sikker på å bli forstått uansett hva som skulle skje.