Slik kan studenter spare penger på leiebil

Skrevet av: Tonje Robertsen | Publisert: 10. Aug 2016 | Kategori: Ferie

Studenter forsøker ofte å kombinere et høyt aktivitetsnivå med et ekstra stramt budsjett. Da er det godt å kunne redusere utgiftene så mye som mulig. Har du behov for å bruke bil, kan du nå gjøre det uten å måtte tømme sparegrisen.

Enten det er snakk om flytting, helgetur eller roadtrip – bilbruk kan fort bli dyrt. En god løsning for deg som vil holde igjen på kronene, er å benytte deg av leiebil. Da betaler du kun for bilen akkurat når du bruker den. I tillegg er det en fleksibel løsning. Lei en liten og smidig bil til byturene, og en større varebil hvis du skal flytte.

Leiebil kan være en god løsning både for flytteprosjekter og når du skal gjøre noe gøy

– Studenter eier som regel ikke egen bil. Samtidig flytter de ofte. Leiebil kan være en god løsning både for flytteprosjekter og når du skal gjøre noe gøy, som å dra på hyttetur med studiekamerater eller hjem og besøke familien en helg, sier Jonas Rellsve i Hertz.

Egne rabatter for studenter

Du som er student og medlem i et LO-forbund, får nå rabatt på leiebil hos Hertz gjennom LOfavør. Du får opptil 20 prosent rabatt i Norge og Europa.

– Studenter har kanskje mindre å rutte med enn de som er etablert i jobb. Da er det hyggelig å kunne gi en egen rabatt til studentene når de skal leie bil, og bidra til flere positive opplevelser for dem, smiler Jonas.

Det er hyggelig å kunne gi en egen rabatt til studentene når de skal leie bil

Derfor har Hertz også fjernet ungsjåførgebyr (YDF) i Norge. Mange steder påløper nemlig et ekstra gebyr dersom sjåføren av en leiebil er under 25 år. Dette slipper du altså i Norge hvis du leier bil hos Hertz gjennom LOfavør.

Du må være minimum 19 år gammel for å kunne benytte deg av tilbudet.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Gratis leiebil med Freerider

Jonas tipser også om returbiltilbudet Freerider, som kan være spesielt aktuelt for studenter.

– Dette er et kjempepraktisk tilbud. Hvis noen andre har kjørt en leiebil til Bergen, mens bilen egentlig hører til i Oslo, så får du gratis leiebil om du kjører den tilbake, forklarer Jonas.

Hvilke biler som er tilgjengelig på hvilke strekninger, kan du finne ut av på nettsidene til Hertz Freerider eller du kan ringe det nærmeste utleiekontoret for å høre direkte.

Hertz Bilutleie har over 8000 utleiestasjoner fordelt på 150 land. I Norge har Hertz totalt 170 utleiepunkter og de er representert ved de fleste flyplasser.

Klikk her for å lese mer om dine medlemsfordeler gjennom LOfavør