Slik får du rimelig opphold på kvalitetshotell

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 8. Jan 2018 | Kategori: Ferie

Stadig flere reiselystne nordmenn setter pris på at man ikke trenger å reise langt for en ferie med et hotellopphold som byr på både komfort og kvalitet. Er du blant dem?

Det er ikke lenger bare reisemålet som er viktig når nordmenn skal reise, men også den gode luksusfølelsen man får av å bo på et kvalitetshotell. For noe av det aller beste med å reise vekk er nettopp følelsen av å bli skjemt bort med en deilig seng, god mat, gratis WiFi og opplevelser i én og samme pakke.

Som medlem i et LO-forbund får du rabatt hos to av Nordens største hotellkjeder

Du trenger heller ikke dra langt for å unne deg en slik opplevelse, nye eventyr venter godt innenfor landegrensene. En bransjerapport fra i fjor viser at hotellnæringen i Norge gikk så det suste, med flere overnattinger enn noensinne, både i distrikt og by. Det er ikke bare utenlandske turister som strømmer til hotellene, men også nordmenn selv.

Ønsker du å teste kvalitetshotell? Da bør du vite at du som medlem i et LO-forbund får rabatterte priser hos to av Nordens aller største hotellkjeder – Nordic Choice Hotels og Scandic Hotels.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels tilbyr overnatting på over 100 destinasjoner bare i Norden, så det mangler ikke på utvalget. Via LOfavør får du 20 prosent rabatt på alle hotellene i Norge, og 10 prosent på hotellene i Sverige, Danmark og Baltikum.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Mulighetene er derfor mange for å finne en destinasjon som gir deg akkurat den ferien du vil ha. Du får inkludert både WiFi og frokost, og flere av hotellene har gode treningsmuligheter hvis du også vil yte litt ekstra mens du er på reise. Med sentral beliggenhet er det også kort vei til severdigheter.

Nordic Choice Hotels er spesielt kjent for sitt miljøengasjement og gjør sitt for å påvirke både miljø og gjester på en positiv måte. Dette gjør de blant annet ved å servere økologisk mat, redusere vann- og energiforbruk samt redusere bruk av kjemikalier og transport til og fra hotellene.

Alt blir nøye fulgt opp, og hotellene i kjeden er miljøsertifisert etter internasjonal standard. På et Nordic Choice-hotell kan du derfor unne deg et hotellopphold med god samvittighet.

Scandic Hotels

Som medlem av et LO-forbund får du rabatt på overnatting på alle Scandics hoteller, alle dager. Med over 200 hotell rundt omkring i Norden, Tyskland og Polen, har du mange flotte destinasjoner å velge mellom.

Hotellene inkluderer treningsrom med de apparatene du skulle trenge for en god økt. I tillegg til en behagelig overnatting, finner du alltid gratis WiFi, lekeområder for de minste og en døgnåpen butikk. Den prisvinnende frokosten alene er verdt et besøk!

Alle skal oppleve det samme høye servicenivået

Scandic Hotels setter også et godt eksempel for hele hotellbransjen med sin prioritering for tilgjengelighet. Ved hjelp av smarte løsninger og praktiske forhold skal alle gjester, uavhengig av funksjonsnedsettelse, kunne klare seg selv uten å måtte be om hjelp. Alle skal oppleve det samme høye servicenivået og nyte oppholdet. Hotellkjeden har i tillegg godt detaljert informasjon om tilgjengeligheten på hjemmesidene til alle hotellene.

Det er enkelt å bestille hotellrom

SLIK LASTER DU NED LOFAVØR-APPEN

Som medlem av et LO-forbund kan du føle deg trygg på at de gode avtalene som er forhandlet frem for deg, kommer fra samfunnsbevisste og seriøse leverandører som har fått LOfavørs kvalitetsstempel.

Dette gjelder også hotellkjedene Nordic Choice Hotels og Scandic Hotels, som innfrir forventningene om både komfort og fasiliteter.

Når du skal booke hotellrom er det best å bestille direkte via hjemmesiden til LOfavør. Da kommer rabattkoden med automatisk og du kan være helt sikker på at du får benyttet deg av tilbudet.

Ta også med deg LOfavør-appen i lomma, så har du både en oversikt over alle fordelene du har tilgjengelig og kan fremvise medlemsbeviset ditt dersom det er nødvendig.

Nyt hotelloppholdet!