Slik får du rabatt på hotelloppholdet til neste reise

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 30. Jul 2017 | Kategori: Ferie

Vet du at du som medlem av et LO-forbund får rabatt på Nordic Choice-hoteller både her hjemme og i andre land? Det kommer godt med til din neste reise!

Planlegger du en kort eller lengre ferie her i Norge, eller frister det mer å besøke en ny storby? Eller ønsker du ganske enkelt å unne deg litt hverdagsluksus i hjembyen, med hotellovernatting og alt som hører med? Det trenger ikke alltid være forbeholdt spesielle anledninger, men kan være akkurat det du trenger for å få en etterlengtet pause fra det dagligdagse.

På et Nordic Choice-hotell får du et opphold som innfrir forventningene

Uansett hvilket av alternativene som tiltaler deg mest, så bør du vite at du som medlem av et LO-forbund får rabatt på overnatting hos Nordic Choice Hotels, gjennom LOfavør.

Finn destinasjonen som gir deg ferien du ønsker

Som medlemsfordel får du nemlig 20 prosent rabatt på alle kjedens hoteller i Norge, og 10 prosent rabatt i Sverige, Danmark og Baltikum.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Hotellkjeden kan i tillegg tilby gode priser på overnatting på over 100 destinasjoner til sammen i hele Norden, og du får både Wi-Fi og en herlig frokost inkludert i prisen.

Mulighetene er derfor mange for å finne en destinasjon som gir deg akkurat den ferien du vil ha, enten det er å reise utenlands eller innenlands, dra på byferie for å shoppe, nyte late dager ved stranden eller dra på en aktivitetsferie.

På et Nordic Choice-hotell får du uansett et opphold som innfrir forventningene, med komforten og fasilitetene du forventer av et kvalitetshotell – men til en billigere penge.

Du får rabatten din automatisk trukket fra ved å følge linken til bestillingssiden via LOfavør.

Eget studenttilbud hos Nordic Choice

Er du student og drømmer om en reise i Norden eller til Litauen, men blir hindret av et stramt budsjett? Da bør du vite at du kan spare litt ekstra på hotellopphold dersom du er studentmedlem av et LO-forbund.

Du er garantert en god hotellopplevelse

Nordic Choice Hotels kan da tilby et enda rimeligere hotelltilbud: Du får nemlig et dobbeltrom til 599 kroner, og tilbudet gjelder på alle hotellene i varemerket Comfort Hotels. Disse hotellene ligger ofte sentralt i de ulike byene, slik at du befinner deg like i nærheten av der det skjer.

Student eller ei, hvis du bor på Nordic Choice Hotels er du garantert en god hotellopplevelse når du skal ut på reise, uansett om det er noe du har planlagt lenge eller om det er en spontan tur. God tur!

Her kan du lese mer om medlemsfordelen hos Nordic Choice Hotels.