Scandic Hotels utvider med enda flere hoteller

Skrevet av: Plapre | Publisert: 21. Jun 2017 | Kategori: Ferie

Har du fått med deg at Scandic Hotels vokser med stadig nye hoteller landet rundt? Ikke bare har du nå enda flere valgmuligheter når du skal velge hotell, men du får alltid servert den prisvinnende frokosten i tillegg.

Scandic Hotels har nå inngått avtale om å overta Thon Hotel Fagernes og Meetingpoint Hafjell – perfekt for deg som ønsker å reise til en destinasjon som kan tilby spennende aktiviteter sommer som vinter.

Hotellkjeden skal i tillegg drifte Thon Hotel Sørlandet, samt et nyoppusset Lillehammer Hotel, som uten tvil har blitt et av de flotteste hotellene utenfor hovedstaden.

LILLEHAMMER: Det nyoppussede Lillehammer Hotel skal nå driftes av Scandic Hotels. Foto: Scandic Hotels

Scandic utvider også med nye, flotte hoteller i Stockholm, Best Western Plus Hotel Prince Philip og The Hub Hotel, og i København med First Hotel Copenhagen. Etter planen vil Scandic overta driften av hotellene i etapper i løpet av andre kvartal 2017. Med andre ord får du enda mer å velge mellom blant hotellovernattinger.

Som medlem i et LO-forbund er en av medlemsfordelene dine at du får rabatt på overnatting hos Scandic Hotels. Men er du klar over at rabatten gjelder overnatting på alle av Scandics hoteller, og alle dager? Med over 230 hotell rundt omkring i Norden, Tyskland, Belgia og Polen, har du mange flotte destinasjoner å velge mellom.

God frokost hos Scandic Hotels

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Ikke glem å starte dagen med Scandics prisvinnende frokost! Twinings Best Breakfast regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen arrangeres årlig av Haugen-Gruppen som vurderer frokoster ved mer enn 400 hoteller over hele landet. Deretter kåres én vinner i hvert fylke, før man kårer vinneren av Norges beste frokost i oktober.

Scandic Nidelven, Scandic Seilet, Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, Scandic Byparken og Scandic Maritim serverer ifølge juryen den beste hotellfrokosten i henholdsvis Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland.

I tillegg har Scandic Stavanger Airport fått et såkalt «wild card» i Rogaland. Fra før har Scandic tatt fylkesseiere i Nord-Trøndelag, Troms og Finnmark og dominerer totalt med seier i 8 av 9 fylker så langt.

Mer enn bare et vanlig hotellopphold

Et opphold på et Scandic-hotell gir deg ikke bare en behagelig overnatting, men du får i tillegg alltid gratis Wi-Fi, lekeområder for de minste og en døgnåpen butikk. Alle Scandic-hotellene inkluderer fine treningsrom med de apparatene du skulle trenge for en god økt, og den berømte hotellfrokosten er et must å få med seg!

Husk derfor å sjekke Scandics hotelltilbud neste gang du skal ut og reise.

Les mer om medlemsfordelen din hos Scandic Hotels her.