Ny medlemsfordel: Rabatt på reiser med Hurtigruten

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 31. Oct 2017 | Kategori: Ferie

Det finnes ingen bedre måte å utforske det herlige landskapet Norge har å by på, enn med en reise med ikoniske Hurtigruten. En god nyhet nå er at du endelig har dette tilgjengelig som en medlemsfordel i LOfavør!  

LOfavør fortsetter å gi deg som er medlem i et LO-forbund flere opplevelsestilbud, og det nye samarbeidet med Hurtigruten gir deg en perfekt mulighet til å få nærkontakt med Norges fjord og fjell, fra Bergen til Kirkenes. Og det til en hyggelig pris.

– Vi har sett en etterspørsel av reiser som i større grad skal inneholde unike opplevelser hvor man kan ta del i opplevelsen gjennom aktiv deltakelse, i tillegg til å nyte fantastisk natur og kultur, forklarer rådgiver i LO, Jakob Tveit.

  • Fisketur på Kapisillit, Grønland. Foto: Andreas Kalvig Anderson / Hurtigruten

  • Hval i sikte. Foto: Andreas Kalvig Anderson / Hurtigruten

  • Ingeborgfjellet på Spitsbergen. Foto: Arnau Ferrer / Hurtigruten

  • Vakker solnedgang ved Nordkapp. Foto: Andreas Kalvig Anderson / Hurtigruten

Både forbund og medlemmer har ytret et ønske om opplevelser som er tilgjengelig i flere landsdeler. Da er det ikke tilfeldig at valget falt på Hurtigruten.

– Den seiler inn som et godt tilbud, som livsnerven på norskekysten fra Bergen til Kirkenes, sier Tveit.

– Hurtigruten kan i tillegg tilby medlemmene et unikt reisetilbud med et bredt utvalg av meningsfulle aktiviteter og opplevelser knyttet til norsk natur, kultur og historie, både om bord på skipene og på land.

Moderne og innovativ reiseaktør

Jakob Tveit i LO mener den nye medlemsfordelen vil bidra til å komplementere reisetilbudet i LOfavør.

Ferie og opplevelser har vært forankret i LOfavør-programmet helt siden starten, og det jobbes derfor stadig med å utvide tilbudet slik at det inneholder flere rike og minneverdige opplevelser for hele familien.

Som en av Norges mest kjente turistattraksjoner, vil et tilbud som Hurtigruten også bidra til å gjøre LOfavør-programmet mer attraktivt for medlemmene.

– Vi har tro på at Hurtigruten vil bidra til å komplementere reisetilbudet i LOfavør. Hurtigruten vil være en viktig verdimessig samarbeidspartner for LOfavør, men også en moderne og innovativ reiseaktør som kan tilby medlemmene unike reiseopplevelser, sier Tveit.

Medlemsrabatt på Hurtigruten

Medlemsfordelen din inkluderer rabatt på følgende reiser med Hurtigruten:

  • Ti prosent rabatt for deg og familien på beste tilgjengelige pris på Hurtigrutens reiser Voyage og Short Voyage – reiser langs norskekysten.
  • Fem prosent rabatt for familien på Hurtigrutens Explorerreiser.
LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Dersom du ennå ikke har utforsket det varierte kystlandskapet via det som kalles “Verdens vakreste sjøreise”, bør du ikke gå glipp av denne muligheten.

Du kan velge mellom forskjellige typer reiser med ulik varighet.

– Hurtigruten er, i tillegg til å være en av Norges mest kjente merkevarer, en viktig bidragsyter til samfunnet, spesielt langs kysten, sier Tveit og fortsetter:

– Uten Hurtigruten blir det vanskelig å leve, og bygge turisme langs kysten. Og det er kanskje den beste måten å oppleve Norge på!

Les mer om medlemsfordelen, vilkår og betingelser her.