Ny medlemsfordel på Det Norske Teatret

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 6. Sep 2016 | Kategori: Ferie

Med LOfavørs første rene kulturleverandør på plass, kan du nå nyte enda flere hyggelige opplevelser sammen med familien. Som medlem i et LO-forbund får du nemlig rabatt på håndplukkede forestillinger på Det Norske Teatret.

Bakgrunnen for samarbeidet er blant annet at teateret ønsker større dekning blant publikum over hele landet. Samtidig vet LOfavør at medlemmer av LO-forbund er opptatt av kultur, rekreasjon og positive opplevelser for hele familien.

Sammen med LOfavør har de plukket ut teaterstykker som dekker et bredt spekter

– Flere drar på helgturer, ferier, men også dagsturer til Oslo, og vi ser at vi får flere gjester som er tilreisende. Sammen med LOfavør kan vi gi et teatertilbud som også omfatter dem og dermed når enda flere, forteller Kirsti Ervik, storkundeansvarlig i Det Norske Teatret.

Teater for alle

Det Norske Teatret er, sammen med Nationaltheatret og Den Nationale Scene, en av Norges tre hovedscener for teaterkunst. Det viser kun forestillinger på nynorsk og dialekter.

Inne på teateret kan du også nyte god mat på restauranten. Bilde: Det Norske Teatret

– Vi har fokus på norsk dramatikk, og dramatiserer ofte bøker skrevet av norske forfattere. Vi tar ikke bare sikre valg med klassiske stykker, men satser også på moderne, ukjente historier, forteller Kirsti.

Teateret er i tillegg blant de største på musikalteater og har vunnet mange priser for sine oppsetninger. Sammen med LOfavør har de plukket ut teaterstykker som dekker et bredt spekter til medlemmene.

Blant høstens forestillinger finner du alt fra musikal og folkeeventyr som appellerer til de minste, til dramatiseringer av ulike sjangre som vil få deg til å reflektere over livets gang. Programmet byttes ut etter hver sesong, noe som betyr at det er nye oppsetninger til våren.

Som medlem i et LO-forbund får du 20 prosent på inntil fire billetter per forestilling.

Er ikke bare et teater

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Teateret viser 30 produksjoner i løpet av et år, og med ulike forestillinger har de også et veldig variert publikum. Det Norske Teatret byr blant annet på stand up, barneteater, musikaler og drama – det er noe for alle. Men visste du at det også skjer mye annet enn bare teaterstykker?

– Teateret er så mye mer enn kun en enkelt scene med enkle teaterstykker – det er et veldig allsidig hus, forteller Kirsti.

De arrangerer nemlig en rekke andre ulike aktiviteter, som konserter, debatter og omvisninger i de flotte lokalene. Det Norske Teatret er et moderne teaterhus der både fojaeen og toaletter er nyoppusset, og den tilhørende restauranten er verdt et besøk før du skal inn på forestilling. Med fine, bratte saler både ser og hører du like godt uansett hvor du sitter.

Håndplukket sammen med LOfavør

Opplevelser på fritiden er historisk forankret i LOfavør-programmet og var noe av det første som ble tilgjengelig av fordeler for medlemmer av et LO-forbund. Det er fortsatt en naturlig del av tilbudet, for at du og dine skal kunne benytte dere av hyggelige avbrekk i hverdagen.

– Teateret skal være et behagelig sted å være. Vi har mye fast publikum, og vil nå synliggjøre oss for et nytt publikum. Vi har hatt rekordbesøk, men har fremdeles plass til flere, sier Kirsti Ervik.

SLIK LASTER DU NED LOFAVØR-APPEN

Billetter til Det Norske Teatret må bestilles via lofavor.no eller LOfavør-appen. På appen kan du holde deg oppdatert på forestillingene og motta spesialtilbud. Husk å ta med medlemskortet ditt til teateret – dette finner du også i appen. Kirsti oppfordrer deg til å benytte deg av det gode tilbudet.

– Det er gode forestillinger som er håndplukket for medlemmene. Deltar du på noen andre arrangementer samtidig, vil du få en total opplevelse. I tillegg ligger det veldig sentralt til i byen, midt mellom hotellene. Alle som skal på en oslotur vil finne noe som passer dem, avslutter hun.

Les mer om de utvalgte forestillingene og hvordan du bestiller billetter.