Ny fartsfylt attraksjon på Tusenfryd

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 29. Jun 2016 | Kategori: Ferie

Hva er vel en sommer uten en tur til Tusenfryd? I tillegg til de gode, kjente opplevelsene kan du nå prøve det som kanskje er Norges råeste vannbaserte attraksjon – Ragnarok.

Slik laster du ned LOfavør-appen

Hvert år er det mange forventningsfulle barn som venter i spenning på at Tusenfryd skal åpne dørene for sesongen. Også voksne har glede av den skrekkblandede fryden som følger med de ulike fartsfylte attraksjonene i det som er Norges største fornøyelsespark.

2016 er intet unntak når det gjelder unike opplevelser, for årets store familienyhet er en attraksjon som ligner lite annet. Ragnarok er navnet på den nye attraksjonen, som både små og store nok har ventet på.

Attraksjonen har vært planlagt i flere år og åpnet endelig for publikum 18. juni. Det er to år siden sist Tusenfryd åpnet en ny attraksjon, og derfor er det nå ekstra gøy at Ragnarok endelig er på plass.

IMPONERENDE STØRRELSE: I elveracet Ragnarok treffer du på både fossefall og stup som vil øke pulsen.

Norrønt tema

Den nye attraksjonen er en familierafting som gir muligheten til å reise inn i vikingenes verden gjennom ulike utfordrende hindre som garantert setter fart på pulsen.

Ragnarok er en kunstig elv på en halv kilometer som inneholder så mye som to millioner liter vann. I løpet av elveracet treffer du på to fossefall, stup, virvlende malstrøm og en tunnel. Det finnes ni flåter som hver har plass til ni passasjerer og attraksjonen har en kapasitet på omtrentlig 900 gjester i timen. Med andre ord slipper du å stå veldig lenge i kø.

Ragnarok er en kunstig elv på en halv kilometer som inneholder så mye som to millioner liter vann

En tur på Ragnarok gir en spektakulær opplevelse dere sent vil glemme. Attraksjonen er utsmykket med et norrønt tema og her er både kampesteiner og en vikingbue på plass. Designet er i tråd med en annen velkjent publikumsfavoritt i parken, nemlig Thors Hammer. Gled deg til en ny og opplevelsesrik dag på Tusenfryd!

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Rabatt på billetter

Er du medlem i et LO-forbund får du nå rabatt på billetter til Tusenfryd. Denne kan brukes på inntil fem billetter per medlem, og bestilles enkelt via lofavor.no eller LOfavør-appen. Der finner du en rabattkode som du taster inn på bestillingsiden du kommer til. Rabatten din vil bli automatisk trukket fra.

Vel framme ved fornøyelsesparkens inngang blir du bedt om å fremvise medlemskortet ditt med billett. Et godt tips er derfor å laste ned LOfavør-appen på mobilen. Da får du en ting mindre å huske på og du har den alltid på deg.

Les mer og bestill rabatterte billetter til Tusenfryd her.