Få mer ut av ferien med leiebil

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 16. Jun 2016 | Kategori: Ferie

Sett deg bak rattet og opplev nye reisemål fra veien i sommer. Via LOfavør får du nå enda større rabatt på leiebil i Norden frem til august.

Kunne du tenke deg å leie et feriehus i Danmark, besøke den svenske skjærgården eller oppleve Norge på langs? Da er det flere grunner til å ta bilen i bruk. Men dropp din egen og lei en i stedet.

– Nordmenn leier bil både i Norge og i utlandet, og det er flere som leier om sommeren. Halvparten leier faktisk like mye bil i utlandet som her hjemme, forteller Jonas Rellsve i Hertz Bilutleie.

Er du medlem i et LO-forbund får du rabatter hos Hertz, og i sommer får du enda bedre rabatter på leiebilen

Det er kanskje ikke så rart. En ferie med leiebil gir deg blant annet muligheten til å slippe eventyreren i deg fri. Er du medlem i et LO-forbund får du rabatter hos Hertz, og i sommer får du enda bedre rabatter på leiebilen.

– Vi har satt opp en sommerkampanje over hele Norden hvor vi gir opp til 20 prosent over hele sommeren.

Opplev Norge med leiebilen

Hvor skal du dra? Vi er så heldige at vi har noe av verdens vakreste natur og landskap like utenfor dørstokken, men hvor mye av vårt langstrakte land har du egentlig sett? Ta deg en bilferie i Norge for å se det naturen har å by på i ditt eget tempo.

– Det er overraskende mange som leier bil i Norge og det er tydelig at mange liker å feriere her hjemme, sier Jonas.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Hvis du ikke har planlagt en utenlandsferie, er det ikke for sent å begynne å tenke på en Norge-ferie på fire hjul. For du trenger ikke reise til utlandet for å oppleve helt nye ting. Å være turist i eget land er undervurdert og bør oppleves i hvert fall én gang i livet.

Hva med å kjøre på den flotte Atlanterhavsveien, langs den idylliske Sørlandskysten eller over Sognefjellsveien? Et godt tips er å sjekke Nasjonale Turistveger for flotte turistveier av god kvalitet, som i tillegg har innlagte utsiktspunkter og rasteplasser langs strekningene.

Ny og trygg bil

Når vi ikke reiser rundt i vårt eget land, er det de nærmeste nabolandene som er de mest populære kjøremålene.

– Nordmenn er glad i Danmark og landet har derfor en ganske høy andel av de som leier bil i Skandinavia, med Sverige like bak.

Det er ingen hemmelighet at det er dejlig å være norsk i Danmark, og det er stadig flere nordmenn som velger å tilbringe deler av sommeren der i et feriehus. Med en leiebil på ferien blir du mer mobil og du slipper å være avhengig av taxi eller kollektivtransport.

– I tillegg er du garantert en ny og trygg bil tilpasset ditt behov. Skal du pakke med deg mye, kan du leie en større bil enn det du har. Vi følger også strenge sikkerhetskrav, for alle bilene får en gjennomgang hver gang de blir levert inn, sier Jonas.

Leiebil i store deler av verden

Selv om du ikke planlegger en bilferie i Norden mens sommerkampanjen pågår, får du som medlem i et LO-forbund 10 prosent på alle bestillinger også resten av året. Dette gjelder alle Hertz sine utleiestasjoner fordelt på 150 land.

Jonas har selv kjørt mye rundt omkring i Europa og USA, og tipser til flotte strekninger som tar pusten fra deg.

Med en leiebil på ferien blir du mer mobil og du slipper å være avhengig av taxi eller kollektivtransport

– Jeg synes USA er et veldig fint land å kjøre bil i, det er masse å se på med mange fine ruter. I California kan du for eksempel kjøre kystruten langs route 101 fra Los Angeles til Seattle, sier han og legger til:

– Det er også mye å se hvis du kjører langs kysten i Frankrike. Det er et ganske populært reisemål med fine veier og nydelig utsikt.

Flere måter å leie bil på

Både sommerrabatten og den vanlige rabatten kan du benytte deg av uansett hvor du skal, og om du velger å ta med deg leiebilen fra Norge eller plukke den opp ved ankomst.

Sommerkampanjen gjelder fra 12. juni til 10. august, men du må reservere bilen i perioden mellom 1. juni og 6. juli. Det er enkelt å utløse rabatten din. På LOfavør sin side finner du en rabattkode du kan oppgi ved bestilling eller du kan trykke på linken for at den automatisk skal bli registrert.

Hertz tilbyr også helt nye måter å leie bil på, til de gangene du trenger en leiebil lett tilgjengelig – enten du skal på ferie eller ikke.

Les mer om sommerkampanjen og fordelene du kan få av Hertz Bilutleie via LOfavør.