Er du klar for Norges største hotell i hjertet av Oslo?

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 16. Jan 2017 | Kategori: Ferie

Nordic Choice Hotels har store planer for Clarion Hotel Royal Christiania, hotellet som ligger midt i hjertet av Oslo. Vi kan se frem til et fantastisk nytt hotell som har alt du kan forvente av et moderne hotell – og enda litt til.  

NYTT: Slik skal Clarion Hotel Royal Christiania se ut når det åpner.

Dersom du har vært i Oslo sentrum har du kanskje lagt merke til at hotellet Royal Christiania for øyeblikket er stengt på grunn av en omfattende renovering og oppussing?

Det historiske hotellet åpnet allerede i 1952 og har siden den gang blitt utvidet i flere etapper, sist i 1990 da hele kvartalet ble bygget inn. Nå skal det bli både større og bedre.

– Vi har et fantastisk hotell som har vært der veldig lenge og som med mye annet, er det slik at tidens tann gnager og gnager. Når gjestene våre i tillegg forventer nye og andre ting enn det som først ble bygget, var det på tide å ta et virkelig stort løft, forteller hotelldirektør André Schreiner.

Et innholdsrikt hotell

Forandringene som skal utføres er så store at det ikke er noe mulighet for å ta imot gjester under renoveringen. Hotellet stengte derfor like før jul i fjor og er i full gang med den omfattende jobben slik at det står ferdig til vinteren i 2019.

– Vi er opptatt av hva som er viktig for gjestene våre og hvordan vi best kan ta vare på dem, sier André.

Vi har flere fantastiske hoteller for dem som skal til byen

Royal Christiania skal derfor utvides med mange spennende tilbud til gjestene, blant annet flunkende nye restauranter, barer, et treningssenter og en konferansesal på størrelse opp mot 1000 kvadratmeter. De vil også kunne ta imot enda flere gjester, og øker antall rom fra 530 til imponerende 810. Hotellet skal få et moderne preg som gjenspeiler hovedstadens utvikling, og hotelldirektøren ser frem til å åpne dørene igjen.

– Velkommen tilbake til et fantastisk innholdsrikt hotell der du virkelig kan være en del av Oslo – både på hotellet og utenfor.

Godt hotelltilbud i Oslo

Men det er ikke bare Royal Christiania som har flott beliggenhet i umiddelbar nærhet til det yrende livet Oslo har å by på. Til sammen har nemlig Nordic Choice Hotels 13 hoteller i storbyen, så mens du venter spent på at du kan besøke det som skal bli Norges største hotell, kan du finne andre, like gode alternativer.

– Alle gjester er hjertelig velkomne til Oslo, og vi har flere fantastiske hoteller for dem som skal til byen.

INNBYDENDE: Det er komfortabelt å bo på et Nordic Choice-hotell.

Hotelldirektøren nevner for eksempel Clarion Collection Hotel Folketeateret som ligger i Folketeaterpassasjen, kun et steinkast unna Royal Christiania. Eller Comfort Hotel Grand Central like ved Sentralstasjonen, som med sitt moderne design vil gi deg følelsen av å være i New York.

Uansett om du skal på en kort eller lang ferie, en forretningsreise eller bare ønsker en behagelig hotellovernatting, vil du finne noe som passer for deg.

– Hotellene har ulik atmosfære og servicetilbud – alt etter hva du ønsker å få ut av oppholdet, avslutter han.

Rabatt på hotellovernatting

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Er du klar over at en av fordelene til deg som er medlem i et LO-forbund, er at du kan få 20 prosent rabatt på Nordic Choice Hotels? Hotellkjeden kan også tilby gode priser på overnatting på over 100 destinasjoner i hele Norden. Både Wi-Fi og frokost er inkludert på mer enn 170 hoteller i Norden og Baltikum.

Du får rabatten din trukket fra automatisk ved å følge linken til bestillingssiden som du finner på lofavor.no.

Er du studentmedlem i et LO-forbund, kan du få en ekstra gunstig studentrabatt når du booker rom på et av Nordic Choice sine Comfort-hoteller.