Ekstra rabatt på leiebil til ferien

Skrevet av: Plapre | Publisert: 14. Mar 2018 | Kategori: Ferie

Uansett om du skal ut å kjøre på det lumske vinterføret opp til påskefjellet eller cruise rundt på bare sommerveier, er det viktig å ha en trygg og solid bil. Det får du med Hertz, som er kåret til landets beste bilutleieselskap.

Det er ingen tvil om at det er praktisk å leie en bil når du trenger det, og særlig i ferier. Ved å være så mobil som mulig får du mer ut av fridagene, og du får større frihet til å gjøre det du vil uten å være avhengig av andre transportmidler som taxi eller kollektivt.

Holder du øynene åpne kan du få enda hyggeligere priser rundt ferier og høytider

I en leiebil fra Hertz kan du med sikkerhet vite at du sitter i en trygg bil som kan håndtere veiene og trafikken der du skal kjøre – alle årstider.

Som medlem i et LO-forbund får du alltid rabatt på leiebil hos Hertz, men dersom du holder øynene åpne kan du få enda hyggeligere priser rundt ferier og høytider. Det kan ikke kalles annet enn en vinn-vinn-situasjon!

Følg med for ekstra gode rabatter til ferien

Det lønner seg nemlig å følge med på lofavor.no for å få med deg ekstra gode rabatter på leiebilen, som for eksempel i påsken eller sommerferien.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

På enkelte kampanjer kan du få inntil 33 prosent rabatt, merk bare at det kan gjelde utvalgte land og at du må bestille innen en viss dato.

Men uavhengig av kampanjer og spesialtilbud, får du alltid 10 prosent rabatt på alle bestillinger, hele året. Rabattene gjelder som regel uansett hvor du har tenkt til å kjøre bil, om det er i utlandet eller her hjemme. Du kan enten leie bilen i Norge og kjøre dit du skal, eller du kan leie den fra den destinasjonen du skal til – enklere blir det ikke.

Når du leier bil av Hertz, får du alle fordelene av en global aktør som i tillegg har et norsk kundesenter. Dermed kan du være sikker på å bli forstått uansett hva som skulle skje.

Norges beste bilutleieselskap for femte år på rad

Du kan føle deg helt trygg på at du leier bil fra en seriøs aktør når du velger Hertz, noe resten av reiselivsbransjen også kan bekrefte. Hertz ble nemlig kåret til landets beste bilutleieselskap under Grand Travel Awards, som er reisebransjens mest prestisjefylte kåring.

Hertz er utrolig stolte av denne utmerkelsen

Dette er en utmerkelse Hertz er utrolig stolte av – og det faktum at de vinner kåringen for femte året på rad er et kvalitetsstempel uten like. I 2018 er også 50 år siden selskapet kom til Norge, og jubilanten vil fortsette å jobbe knallhardt for å forbli best.

Les mer om fordelen din hos Hertz Bilutleie og sjekk gjeldende kampanje her.