Slik hjelper eiendomsmegleren deg

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 24. Sep 2015 | Kategori: Eiendomsmegling

Skal du selge boligen din er det mye å tenke på og mye som skal på plass. Det lønner seg derfor med eksperthjelp, men vet du hva som egentlig er inkludert når du går til en eiendomsmegler?

Det kan virke krevende å selge bolig hvis du ikke vet hva du driver med. Hva bør fikses før du viser den frem, hvordan skal du få folk til å komme på visning, og ikke minst – hvordan skal du få solgt den til best mulig pris? Det er her eiendomsmegleren kommer inn.

– Du får eksperthjelp fra start til mål i hele saksprosessen, sier eiendomsmegler Jonas Dinessen fra EiendomsMegler 1.

Profesjonell hjelp

For det er ikke hvem som helst som kan kalle seg en ekspert på å selge eiendom. Skal du kunne kalle deg en eiendomsmegler, er du nødt til å følge et omfattende regelverk som blant annet  krever tre års utdannelse pluss to år i praksis.

Med en eiendomsmegler kan du føle deg trygg og være sikker på at alt blir gjort på en ordentlig måte

– Med en eiendomsmegler kan du føle deg trygg og være sikker på at alt blir gjort på en ordentlig måte. Det er mye å ta hensyn til og du vil trenge den rette erfaringen for å håndtere alt riktig.

Med profesjonell hjelp i ryggen kan du gjøre boligen din enda bedre tilrettelagt for salget.

– Vi vet hva vi skal spille på og vet hva som selger. Bør du for eksempel ta noen grep før du får inn fotograf? Vi gjør boligen din klar til markedsføring, sier Jonas.

Viktig med god markedsføring

Med en eiendomsmegler trenger du heller ikke tenke på markedsføringen, for det tar de seg av.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

– Vi kjenner området godt og har kontakt med boligkjøpere via et eget register, og bruker kundedatabasen til å skaffe interessenter til den aktuelle visningen. Vi vet også hvordan vi skal få de som er på visning til å by på boligen.

Nå tilbyr EiendomsMegler 1 også et nytt produkt, nemlig en digital annonsepakke.

– Ettersom flere og flere går digitalt er det viktig å markedsføre seg på de plattformene som er aktuelle. Med en digital annonsepakke går annonsen ut på Facebook i tillegg til over 200 andre plattformer. Det sier seg selv at vi treffer veldig bredt, og får da flest mulig folk på visning for å få best mulig pris, sier han.

Annonsepakken er et effektivt middel for å nå flere enn de som kun leter aktivt etter bolig. I tillegg til å gi muligheter for å styre hvilken målgruppe du skal treffe, kan du faktisk doble antall treff på boligannonsen.

En god sparringspartner

De aller fleste kontakter eiendomsmegler når de allerede har kjøpt en ny bolig og trenger hjelp til å selge nåværende bolig.

– Dette kan ofte være litt for sent. Det lønner seg å få hjelp allerede når du tenker på å bytte bolig for å få kjøpshjelp. Hva er gjennomsnittsprisen i boligområdet og hva skal du gjøre når du blir stresset i en budrunde? Slik kan vi styre deg unna noen skjær i sjøen og eventuelt spare deg for en del kroner.

Jeg oppfordrer alle til å bruke oss som en sparringspartner tidlig i prosessen

EiendomsMegler 1 selger veldig mange boliger i året og besitter ekspertisen i alle ledd av prosessen. Det er jobben deres å gjøre boligsalget mye enklere for deg.

– Det er viktig med erfaring for å vite hva man skal gjøre til enhver tid. Jeg oppfordrer alle til å bruke oss som en sparringspartner tidlig i prosessen. Vi kan både hjelpe til med å kjøpe ny og samtidig selge den gamle boligen din til høyest mulig pris, avslutter eiendomsmegleren.

Er du medlem av et LO-forbund får du gode medlemsfordeler når du skal selge bolig eller fritidseiendom gjennom LOfavørs samarbeidspartner EiendomsMegler 1.