Dette er bilforsikringen som belønner og motiverer deg

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 29. May 2017 | Kategori: Bilforsikring

Skulle du gjerne blitt en tryggere sjåfør eller anser du deg allerede for å være en? Nå kan du få en bilforsikring som både belønner og motiverer deg for å være nettopp det. Slik kan du få lavere pris på bilforsikringen og til og med bli kvitt uvaner.  

Hva kjennetegner en god sjåfør? De fleste kan vel si seg enige i at det innebærer god kunnskap til trafikkreglene, at man tar hensyn til kjøreforholdene, har god forståelse for risiko og kjenner bilens reaksjonsmønster.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Kan du med hånden på hjertet si at du besitter disse egenskapene når du sitter bak rattet og at du har en kjørestil med god flyt?

Nå trenger du ikke lenger lure på hvordan du egentlig kjører, for ved å gjøre bilforsikringen din enda smartere kan du faktisk bli belønnet med gode fordeler dersom du er en god sjåfør.

Ny teknologi gir smart bilforsikring

Smartforsikringer er en ny form for forsikringer som nå har kommet til Norge, der teknologi og data brukes til å belønne og motivere til et kjøremønster som vil bidra til å redusere risikoen for ulykker og skader.

SpareBank 1 er det første store forsikringsselskapet som lanserer en slik tjeneste, og som gir deg som sjåfør ekstra gode fordeler dersom du kjører med god flyt. Med Smart Bilforsikring vil du som sjåfør få fordeler dersom du kjører med flyt, og dermed bidrar til å redusere risikoen for skader.

Hvordan fungerer Smart Bilforsikring?

Når du kjøper tjenesten, vil du motta en smartplugg i postkassen som du enkelt monterer i bilen. Via Bluetooth kobles den til Spinn-appen, som du må ha lastet ned på smarttelefonen din. Da er du klar til å kjøre!

Tjenesten gir deg en rekke fordeler:

  • Du betaler kun for den kjørelengden du faktisk kjører. Du trenger ikke følge med på kjørelengden, for det går av seg selv.
  • Er du uheldig på veien, er det både enklere og raskere å bestille veihjelp direkte via appen.
  • Du får live tilbakemeldinger mens du kjører, med råd og hjelp til hvordan du blir en enda bedre sjåfør. Mobilen må da festes i en holder nær synsfeltet ditt, slik at det ikke virker forstyrrende.
  • Dataene som samles inn brukes kun til å fastsette pris og vil ikke bli brukt i andre sammenhenger, som for eksempel til oppgjør.

Følg med på hvor god sjåfør du er

Dataene som blir fanget opp om kjøremønstret ditt, blir omgjort til en kjørescore du kan følge med på i appen. Her finner du nemlig en kjøredagbok som loggfører scoren din. Du blir varslet dersom du kjører på en måte som gjør at scoren din faller – og slik kan du identifisere uvaner og bli en enda bedre og tryggere sjåfør.

Få en bedre kjøreopplevelse og bli enda mer oppmerksom i trafikken

Det aller beste med Smart Bilforsikring er at du får en billigere bilforsikring dersom dataene viser at du kjører med god flyt gjennom hele året. Da viser du at du er mindre utsatt for skader i trafikken, og vil rett og slett få en gunstigere og mer rettferdig pris på forsikringen din. Du får uansett ikke høyere pris enn du har i dag.

Er du medlem i et LO-forbund får du allerede gode vilkår på LOfavør Bilforsikring, levert av vår samarbeidspartner SpareBank 1. Dersom du har valgt denne bilforsikringen, har du topp vilkår uten tillegg i prisen og en veldig solid forsikring som sikrer deg dersom noe skulle skje.

Velger du å kombinere din LOfavør Bilforsikring med Smart Bilforsikring, vil du få en bedre kjøreopplevelse og bli enda mer oppmerksom i trafikken.

Les mer om LOfavør Bilforsikring og fordelene med Smart Bilforsikring.