Nyhet: Få enda bedre rente på boliglånet

Skrevet av: Plapre | Publisert: 5. Apr 2018 | Kategori: Banktjenester

LOfavør lanserer nå en viktig medlemsfordel som er svært etterspurt og høyst aktuell – rett og slett et fantastisk boliglån!   

De aller fleste med et boliglån kan tenke seg en billigere lånerente. Men det er ikke like mange av oss som aktivt oppsøker eller undersøker muligheten for å kunne spare inn på disse rentene.

LOfavør svarer på medlemmenes ønske om et godt bankprodukt

Som medlem i et LO-forbund trenger du ikke å forhandle frem en god avtale på lånerentene, for nå er det gjort for deg: Den nye medlemsfordelen gir deg 0,2 prosentpoeng rabatt på SpareBank 1 sin ordinære lånerente. Du får i tillegg refusjon av taksthonorar og halvt etableringsgebyr!

Eksisterende kunder kan få lavere rente

Med den nye medlemsfordelen LOfavør Boliglån svarer LOfavør på medlemmenes ønske om et godt bankprodukt.

– Medlemmene og forbundene forteller oss stadig at de ønsker gode fordeler innen bank og forsikring, og det vil vi tilby, forteller rådgiver i LO, Jakob Tveit.

Fordelen gjelder også eksisterende kunder som allerede har lån i SpareBank 1

Det er ikke slik at du må være ny kunde for å bruke den nye medlemsfordelen, den gjelder også eksisterende kunder som allerede har lån i SpareBank 1.

– Det betyr at de som allerede har lån kan få enda lavere rente ved å kontakte banken sin, forteller Tveit.

Tilbud om gratis rådgivning

I forbindelse med innføringen av den nye bankfordelen får alle medlemmer tilbud om økonomisk rådgivning fra en kompetent bredderådgiver i SpareBank 1.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

En tjeneste det kan være nyttig og lønnsomt å bruke, ikke minst fordi det gir deg muligheten til å se hvordan du best mulig kan utnytte deg av LOfavør-fordelene dine.

– Du får en gjennomgang av økonomien din og god rådgiving, samt at rådgiveren kjenner til alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt, sier Tveit.

Det å få riktige og gode råd om økonomien er viktig for alle – for ungdom som skal inn på boligmarkedet og for voksne som opplever plutselige endringer i livssituasjon.

– Det kan være snakk om familieforøkelse, skilsmisse, langvarig sykdom, permittering og arbeidsledighet, sier han.

Da er det kjekt at terskelen for å oppsøke rådgivning er lav.

Banken har lokal tilstedeværelse

Når man først skal snakke med en rådgiver om noe så personlig som økonomien er det greit å kunne besøke banken fysisk og treffe rådgiveren ansikt til ansikt. Et personlig møte er hyggelig og gir en økt trygghetsfølelse for mange, fremfor det å bare ha digital kontakt.

Vi tror medlemmene er tjent med en lokal bank som kan tilby god rådgivning

Samtidig er det selvsagt også mulig å kontakte banken via telefon, e-post eller chat for de medlemmene som ønsker det.

– Det er viktig for oss å kunne tilby et godt låneprodukt hos en bank som også er tilstede lokalt over hele landet. Vi tror medlemmene er tjent med en lokal bank som kjenner lokalmiljøet og kan tilby god rådgivning og gode valg, selv om det digitale og nettbanken også er veldig bra. Da står du fritt til å velge selv, avslutter Tveit.

Her kan du lese mer om den nye fordelen din.

Priseksempel:

Eff.rente 2,33 %, 2 mill., o/25 år, totalt: kr 2.632.694. Rentetilbudet fra banken kan påvirkes av din betalingsevne og sikkerhet.