Har du fått med deg medlemsfordelen din på billån?

Skrevet av: Plapre | Publisert: 19. Apr 2018 | Kategori: Banktjenester

Skal du kjøpe bil? Da bør du som medlem i et LO-forbund vite at du får de beste vilkårene på billånet og gode rådgivere fra vår samarbeidspartner Sparebank 1 Finans som hjelper deg gjennom hele prosessen.

Det er nesten ikke til å unngå at du må ta opp et lån for å finansiere bilkjøpet. Det aller viktigste å tenke på da er at du får et lån som ikke får noen store konsekvenser for økonomien din.

LOfavør Billån sikrer deg et lån du kan leve med

Da blir du kanskje glad for å lese at vi, sammen med vår samarbeidspartner SpareBank 1 Finans, har utviklet et nytt og forbedret tilbud på LOfavør Billån, med rentefordel. Dette gjelder for alle medlemmer av LO-forbund:

  • Du får 0,3 prosent rabatt på lånerenten når det gjelder ordinære betingelser, og rabatt på etablerings- og termingebyret.
  • Dersom du er mellom 18 og 34 år, får du rabatt på 1 prosent – forutsatt at bilen ikke koster mer enn 100 000 kroner.

LOfavør Billån sikrer deg ikke bare et lån du kan leve med, men innebærer også en rekke andre, gode betingelser.

Selve bilen er panteobjektet

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Billånet er et såkalt salgspantlån, noe som betyr at det er selve bilen som er panteobjektet. Det innebærer at du ikke trenger å bruke ledig sikkerhet i boligen din for å ta opp lån.

Dette gir deg ganske enkelt større frihet ved at du heller kan bruke sikkerheten i boligen til andre viktige ting, som for eksempel oppussing og oppgraderinger i hjemmet – noe som igjen vil øke verdien på boligen din.

Med bilen som eneste sikkerhet for lånet, kan du få inntil 10 års nedbetalingstid.

Husk å sørge for at nedbetalingen av lånet skjer i takt med verdifallet på bilen, så du unngår å  betale ned på bilen lenge etter at den er solgt.

Medlemsfordeler for deg mellom 18 og 34 år

Er du mellom 18 og 34 år, er det store sjanser for at du skal kjøpe deg din aller første bil. Og da har du kanskje ikke noen krav til at den må være helt ny, men vil heller ha en litt eldre eller rimelig bruktbil?

Da bør du vite om enda flere fordeler i LOfavør. I tillegg til 1 prosent rabatt på lånerenten får du:

  • Rabatt på etableringsgebyret og termingebyret
  • Ingen krav til bilens alder
  • Du trenger ikke kaskoforsikring
  • Du kan låne inntil 100 000 kroner over fem år. Merk at kjøpesummen på bilen ikke kan overstige 100 000 kroner.

Dette er et godt lån som ikke krever kaskoforsikring, og da kan du spare penger ved å velge en rimeligere forsikring. Husk at bilen likevel må ha ansvarsforsikring.

Sørger for at du har riktig finansiering

Det er mye å tenke på når du skal kjøpe bil. Start med å finne ut av hvilke behov du har for bilen, og hvor mye penger du ønsker å bruke på den. Husk også å regne med driftskostnader, som bompenger og drivstoff.

Som medlem i et LO-forbund trenger du ikke å gå aktivt på leting etter det beste billånet

Gode råd til å sørge for at du har finansieringen i orden får du av rådgivere hos SpareBank 1. De kan også hjelpe deg med å finne ut av om verdien på bilen stemmer med det beløpet du vil kjøpe den for.

Uansett om du skal kjøpe bilen ny eller brukt får du god hjelp gjennom hele prosessen, slik at du har alt klart når du finner bilen du ønsker deg.

Som medlem i et LO-forbund trenger du ikke å gå aktivt på leting etter det beste billånet på egen hånd, det har LOfavør allerede forhandlet frem for deg.

Her kan du lese mer om priser, vilkår og nødvendig kontaktinformasjon på LOfavør Billån.

Priseksempel:

Nominell rente fra 3,75 %, effektiv rente fra 5,33 %. Ek 35%, 150.000,- o/5 år, etableringsgebyr 1.900,-. Totalt 170.753,-