Billån med betalingsforsikring handler om å trygge seg selv og fremtiden

Publisert: 16. May 2014 | Kategori: Banktjenester

Mens du leter etter akkurat den bilen som oppfyller både drømmene og behovene dine, har du garantert hodet fylt av forventninger om koselige langturer og ferier med familien. Men bilkjøp er som regel en stor investering, og som alle andre bruker du sikkert mye tid på å finne lånet som gir deg de beste betingelsene.

Med billån gjenom LOfavør får du gode betingelser
  • Lavere etableringskostnader, lavere termingebyr og konkurransedyktig rente
  • Det er selve kjøretøyet som er panteobjektet. Det betyr at du sparer sikkerheten i boligen din, noe som gir deg større frihet
  • Med bilen som eneste sikkerhet for lånet, kan du få inntil 10 års nedbetalingstid

Det du sikkert ikke bruker tid på er å tenke over at det en dag kan skje noe som gjør at du ikke kan betjene billånet ditt.

Er du medlem av et LO-forbund? Hvis ikke er det kanskje på tide nå. Da kan du gjennom fordelsprogrammet LOfavør slå to fluer i en smekk og få svært gode betingelser på billån med betalingsforsikring. Betalingsforsikringen dekker dine månedlige avdrag om du blir sykmeldt, permittert eller arbeidsledig.

Billån med gunstig rente og lave gebyrer

– Det er alt for få medlemmer som er klar over at de gjennom LOfavør har en veldig god fordel på billån med inntil 100 prosent finansiering og 10 års nedbetalingstid, sier markedskonsulent Halvor Røhne i SpareBank 1 Finans.

Det er mange som er glade for at de hadde betalingsforsikring

Et eksempel er en kvinne på 61 år som fikk en øyesykdom. Terminbeløpet på billånet var på 8300 kroner per måned. Saken ble løst vet at hun fikk utbetalt syv terminer på til sammen 58 000 kroner.

Sykdom kan også ramme yngre: En mann på 25 år fikk en stoffskiftesykdom. Han hadde et terminbeløp på 2700 kroner per måned. Også denne saken ble løst ved at han fikk utbetalt ti månedsterminer på til sammen 27 000 kroner.

– Du får dessuten den samme fordelen på lån til båt, motorsykkel, ATV og campingvogn.

Han forteller at du får rask behandling på lånesøknaden, svært gunstig rente og lave gebyrer: I forhold til ikke-medlemmer sparer du 1000 kroner i etablering, og du får også billigere termingebyr.

– Og kanskje aller viktigst: Med på lånet får du også tryggheten i at rådgiverne våre hjelper deg å velge riktig, sier Røhne.

Med LOfavør i passasjersetet blir du nemlig godt ivaretatt gjennom fordelene dine, og nå kan du i tillegg få ekstra trygghet ved å kjøpe en betalingsforsikring til lånet.

Dette er betalingsforsikring

Du tenker sikkert at “det skjer ikke meg” – men uforutsette ting kan skje alle. Og nettopp derfor er betalingsforsikring smart. Dessuten er det ikke dyrt.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Betalingsforsikringen gjennom LOfavør er ikke på mer enn 7,7 prosent av terminbeløpet og dekker dine månedlige kostnader på lånet om du skulle bli permittert, arbeidsledig eller langtidssykemeldt. Den sørger for at du kan betjene lånet ditt, og gjør at du kan beholde bilen i en vanskelig periode. Ved kritisk sykdom eller tap av liv vil det resterende lånet slettes. Du kan se de fullstendige vilkårene på LOfavor.no.

De fleste som blir syke bruker også mye energi på å bli friske, og mange av dem setter pris på at enkle og betryggende ting som at betalingsforsikringen betjener billånet er en lettelse i hverdagen.

Med betalingsforsikring på billånet unngår du betalingsanmerkning fordi du ikke har økonomien i orden. Det gir deg også ekstra trygghet.

Priseksempel bil og caravan:

Nom fra 3,95 %, eff fra 5,38 %. EK 35 %, 150.000,- o/5 år, etabl. geb fra 1.600,-. Tot 170.911,-.